seytan diyorki ;)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tezgul
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ya senin şeytanda tam sadist bu kadar olur yani :D:D:D
Bnm şeytan insafa geldi alltaki üyeye kumpir ısmarla diyor :D:D Nasıl bir kumpir olacağını söylememe gerek yok herhalde :D:D:D:D:

şeytan diyorki; ... DİYEMEDİ aradığım kişiye şuan ulaşılamıyo:):D:):D

O şeytanıda o şeytana birifink vereni 7 parçaya böl her bir parçasını bir bölgeye göm diyor bnmkiside :D:D

Şeytan diyorki; Birgün galatasaray birkez daha uefa kupasını kaldırdığında Saat 21 de 45 geçe 00.saniyesinde Garbinin evinin önünden arabayla gürültülü bir şekilde geç o sırada garbi balkona çıksın ve maganda kurşunu garbinin şakagğndan girisin diğer taraftan çıksın diyo:):)

Ya senin şeytan tam kumpasçı one öyleee :D:D:D
Bnm şeytan diyo ki "ben bu brsvc nin şeytanından kurs alim" :D:D:D

yok be oldurdun garbınocumu..::(:(:(olmazki ama yazık..deme ole brsv şeytan doldurur:Dnasıl espri ama...iğrenç dediğinizi duyar gibiyim:D

şeytan: alttaki üyenin başından aşağıya kaynar su dok diyo :D

aaa şeytana bak ne pısırık bi şeytan:):) şeytan dedidğin biraz babayiğit olacak:)

bak şeytan şimdi ne diyo; Bir zamandır ders çalışan mimozanın gece tam ders çalışırken evin içinden bi tıkırtı gelse ve mimoza bir hışımla kapıyı açsa ve karşısınıda kimi görse iyi............garbi:):)) sonra mimoza garbiyi görünce 3.katın penceresnden kendini aşağıya atsa ardından mimozanın babasıda eve hırsız girmiş diye garbiyi av tüfeğiyle vursa diyo:D

brsv bu arada tebrik ederim hayırlı olsun mod olmuşsun:)

teşekkür ederim beni sizler yarattınız:D:D:D:D

Mutavazi kişilikkkk :D:D Bu arada sen beni bi domdom kurşunuyla öldürüyosun, bi arabanın altına atıyosuni bi köpek saldırtıyosun ben ne yaptın sana yawww av tüfeğiyle mi :(:(:(: Kokrtummm :D:D
Bnm şeytan insafa geldi melek oldu :D:D:D

benim şeytan çok acımasız. Ve özellikle sana kafayı taktı söliyim

brsvc senin şeytan cidden taktı garbiye :D:D:D:D:D:D

şeytan Diyor Ki Boşver Sen Onlara Uyma Birak Konuşsunlar Esas Sen Senden Gelenlere Ne Yapacağini Düşün!!!:D:D:D

Şeytan ilk önce hoşgeldin diyo wep sonra şeytan diyorki; wep le garbi yi bi diskoteke gönder bi rep yapsınlar sonra bol içki ve eğlence gece saat 12:30 sularında diskodan çıkart bu ikisini arabaya bindir ve istanbul trafine çıkar snra arkalarından bi trafik magandası yolla arkadan şöyle destekli çarpsın sonrasını şeytanda kestiremiyo.....muhaamuhaa:D:D:D:D

hoşbulduk diyo şeytan içimden.
kardeş yapma yaa sende çok acımasızsın.arkadaşlar hepinizi doğru yola davet ediyorum bakın şeytana uymayın sonumuz çok kötü olur site falan çöker maazallah
:D

weeping sana katılıyorum. Çok acımasız bi şaytanı var brsvc nin allah muhafaza. Onu görünce bnm şeytan bile korkar oldu doğru yola geldi şeytanım korkudan :D:D

siz yinede özellikle benim şeytana uymayın tvsiyem

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.

Son Mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
17,557
Kullanıcılar
90,662
Son üye
Gülüzar
Geri