seytan diyorki ;)

brsvc

Özel Üye
şeytan diyoki;

birgün mimozayla garbiyi halimenin medical şirketine götür.. sonra halimeyle tanıştır oradan ögle yemegi icin 3 ünü dışarıya cıkart o sırada servivo050 ili wep i gecici olarak ipragaz bayine calışması icin yoolla ardından yemek yemek icin anlaştıgmız gibi halime. mimoza ve garbiyi lalede bi lokantaya götür. faha sonra şeytani plan işlesin işyerindeki tüplerin bittigini söylesinler ardından hemen bir telefon ipragazdan tüp getirip takıyolar aradan 10 d.k. geciyorken bir ses e bummm lokanta havaya ucmuş mimoza. garbi ve halime oracıkta mefta. daha sonra araştırmalar sonucunda olayın işe yeni giren wep ve servivor050 nin tüpü takamasından kaynaklandıgı anlaşılırve şeytan emeline ulaşkış olur.

mimoza

Özel Üye
çok kötüsün.ben şeytanı musallat etmiyorum size artık..azat ettim.adınıda anmayalım.sonra şeytanlanırız diye korkuyorum:)..ha bu arada halımenın medıkal şirketinde çalıştığınıda biliyosun:Dbaya kaynaştınız sanırım...iyi iyi:D:D:D:

**PANDORA**

Özel Üye
Ben Bunlari Niye Yeni Okuyorum Yaaaa.1 Dk.
Kim Oşeytan Kim Mefta Barişşşşş Seni O Tüplere Bağlar Tükanla Birlikte Havaya Uçurruz Bis Varya.bide Not Yazariz Tüpçüyüm Grurluyum Kaderimi Kendim çisiom Die.
Akilli Ol.
Evet Mimozacim Taniştik Kaynaştik Barişla Okadar Kaynaştikki Gördüğün Gibi Bariş Kaynamayida Aşiyo Heran Patlamak üzere.dimi Barişcimm:)))

brsvc

Özel Üye
hhehehehehe
evet halimeciğimmm...
ama senin şeytan sade katliamları seviyo sanıdrım, hiç bi adrenalin yokki tüpe bağlıcan o kadar amannn bi ara yolla şeytanını benim şeytan ders versin. buda kapak olsun:):):)

yine bekleris..... :):)

**PANDORA**

Özel Üye
Bizim Deha çok Meleklerle Işimiz Oluyo Canim.şeytanlarla Uğraşmadiğimiz Için Hakkindada Pek Bişey Bilmeyiz.ruh Meselesi:)

dogi21

Yeni Üye
ya yok bise önemli degil ...... seytan diyoki vur kafayi yat asagi . . .
hani doktora gitcem yaa gitmim diye yat diyo .......

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,436
Kullanıcılar
90,726
Son üye
BexlasSob