seytan diyorki ;)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tezgul
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
şeytan diyoki;

birgün mimozayla garbiyi halimenin medical şirketine götür.. sonra halimeyle tanıştır oradan ögle yemegi icin 3 ünü dışarıya cıkart o sırada servivo050 ili wep i gecici olarak ipragaz bayine calışması icin yoolla ardından yemek yemek icin anlaştıgmız gibi halime. mimoza ve garbiyi lalede bi lokantaya götür. faha sonra şeytani plan işlesin işyerindeki tüplerin bittigini söylesinler ardından hemen bir telefon ipragazdan tüp getirip takıyolar aradan 10 d.k. geciyorken bir ses e bummm lokanta havaya ucmuş mimoza. garbi ve halime oracıkta mefta. daha sonra araştırmalar sonucunda olayın işe yeni giren wep ve servivor050 nin tüpü takamasından kaynaklandıgı anlaşılırve şeytan emeline ulaşkış olur.

çok kötüsün.ben şeytanı musallat etmiyorum size artık..azat ettim.adınıda anmayalım.sonra şeytanlanırız diye korkuyorum:)..ha bu arada halımenın medıkal şirketinde çalıştığınıda biliyosun:Dbaya kaynaştınız sanırım...iyi iyi:D:D:D:

Onlar kaynaşmayı aştı dört öğün atışıyolar hahahahaha :D:D

kÖTÜYÜM DEGİLMİ... YOK TANIŞMADIK FORUMDA GÖRDÜM O YÜZDEN... TASIRIZ BİRGÜN İNŞ.

Ben Bunlari Niye Yeni Okuyorum Yaaaa.1 Dk.
Kim Oşeytan Kim Mefta Barişşşşş Seni O Tüplere Bağlar Tükanla Birlikte Havaya Uçurruz Bis Varya.bide Not Yazariz Tüpçüyüm Grurluyum Kaderimi Kendim çisiom Die.
Akilli Ol.
Evet Mimozacim Taniştik Kaynaştik Barişla Okadar Kaynaştikki Gördüğün Gibi Bariş Kaynamayida Aşiyo Heran Patlamak üzere.dimi Barişcimm:)))

hhehehehehe
evet halimeciğimmm...
ama senin şeytan sade katliamları seviyo sanıdrım, hiç bi adrenalin yokki tüpe bağlıcan o kadar amannn bi ara yolla şeytanını benim şeytan ders versin. buda kapak olsun:):):)

yine bekleris..... :):)

Bizim Deha çok Meleklerle Işimiz Oluyo Canim.şeytanlarla Uğraşmadiğimiz Için Hakkindada Pek Bişey Bilmeyiz.ruh Meselesi:)

ay be o meleği yerim,, yok yok yemem yoksa mideme çöker kalır mazallah:):):)

seytan diyoku sevenler sansini zorlamasin yoksa ayirirmis ......

hehehehehehhe ...........

ya yok bise önemli degil ...... seytan diyoki vur kafayi yat asagi . . .
hani doktora gitcem yaa gitmim diye yat diyo .......

Barişin şeytan Anlayişi Tavan Maşallah.kolay Kolay şeytanda Beğenmiyor.

Yani şeytanlarin Kalite Farki Diyelim Biz Ona..:):))

Yaaa bide gurur mu duyuyosun Barış :D:D

:D:D:D: oooooo :D:D:D yaa gülmekten öldüm bugün :D:D

Yaa mimozanın birazda geyik yapalım forumunda ki gönderdiği konulara çok güldüm :D:D

Online yöneticiler

Çevrim içi üyeler

Son Mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
17,557
Kullanıcılar
90,662
Son üye
Gülüzar
Geri