Sınavsız 2. Üniversite

sunshne

Yeni Üye
Bölüm:
MEZUN
Merhaba;

Çocuk gelişimi Önlisans mezunuyum,
Sosyal Hizmetlere sınavsız olarak kayıt yaptırabiliyor muyum?
Önlisans okurken görmüş olduğum türk dili edb, ing, uygarlık tarihi gibi dersler sosyal hizmetlerde de bulunmaktadır bunlardan muaf olunuyor mu?
Bu bölümünü açıköğretiminde staj uygulaması var mı?
Bu bölüme kayıt yaptırırken çocuk gelişimi diplomam alınıyor sanırım, açıköğretimden sosyal hizmetleri okurken çocuk gelişimi alanında çalışmak istediğimde evrak olarak yani diploma istendiğinde ne yapılıyor?
Kayıtlar ne zaman?
Kayıt ücreti nedir?
Ücretler 1.dönem ve 2.dönem olarak mı ödeniyor?
Son sorum kredi kartı geçerli mi ?

Bunları cevaplarsanız çok sevinirim..şimdiden teşekkürler...

AOFDESTEK

ADMİN
Yönetici
Admin
Bölüm:
İşletme
Merhaba;

Çocuk gelişimi Önlisans mezunuyum,
Sosyal Hizmetlere sınavsız olarak kayıt yaptırabiliyor muyum?
Önlisans okurken görmüş olduğum türk dili edb, ing, uygarlık tarihi gibi dersler sosyal hizmetlerde de bulunmaktadır bunlardan muaf olunuyor mu?
Bu bölümünü açıköğretiminde staj uygulaması var mı?
Bu bölüme kayıt yaptırırken çocuk gelişimi diplomam alınıyor sanırım, açıköğretimden sosyal hizmetleri okurken çocuk gelişimi alanında çalışmak istediğimde evrak olarak yani diploma istendiğinde ne yapılıyor?
Kayıtlar ne zaman?
Kayıt ücreti nedir?
Ücretler 1.dönem ve 2.dönem olarak mı ödeniyor?
Son sorum kredi kartı geçerli mi ?

Bunları cevaplarsanız çok sevinirim..şimdiden teşekkürler...
Evet Önlisans Sosyal Hizmetlere sınavsız ikinci üniversite kapsamında direk kayıt olabilirsiniz.
Hayır muaf olamıyorsunuz maalesef.
Staj uygulaması mevcuttur. Staj yerlerini sizde bulabilirsiniz okulda ayarlayabilir.
Diplomanızın orjinalini ve bir fotokopisini götürüyorsunuz, onlar orda kontrol edip aslının aynısıdır kaşesi vurup fotokopisini alıyorlar, aslı sizde kalıyor.
Kayıtlar 1-19 Ekim tarihleri arasında yapılacak.
Kayıt için her dönem 200tl civarı ödemektesiniz.
Evet iki kayıt döneminde ödüyorsunuz. Her dönem 200tl civarı yani.
Vakıfbank'a ödenmektedir, kredi kartı geçerli değil sanırım.

sunshne

Yeni Üye
Bölüm:
MEZUN
çok tşk ederim.. çok özür dilerim ama bir sorum daha olacak.. bu yıl kesinlikle kaydımı bu bölüme yaptırmak istiyorum..fakat bazı sebeplerden dolayı kaydımı yaptırıp kaydı dondurma gibi bir hakkımız var mı? 1 yıl boyunca.. bu haktan seneye belki yararlanamayız diye bu yıl bu haktan yararlanmak istiyorum.. kayır dondurma bilgisi hakkında da bilgilendirirseniz çok sevinirim..

sorularımın cevabını net bir şekilde sadece sizden alabildim bunun için çok tşk ederim tekrardan..iyiki böyle bir hizmette bulunmaktasınız...saygılar..

AOFDESTEK

ADMİN
Yönetici
Admin
Bölüm:
İşletme
çok tşk ederim.. çok özür dilerim ama bir sorum daha olacak.. bu yıl kesinlikle kaydımı bu bölüme yaptırmak istiyorum..fakat bazı sebeplerden dolayı kaydımı yaptırıp kaydı dondurma gibi bir hakkımız var mı? 1 yıl boyunca.. bu haktan seneye belki yararlanamayız diye bu yıl bu haktan yararlanmak istiyorum.. kayır dondurma bilgisi hakkında da bilgilendirirseniz çok sevinirim..

sorularımın cevabını net bir şekilde sadece sizden alabildim bunun için çok tşk ederim tekrardan..iyiki böyle bir hizmette bulunmaktasınız...saygılar..

Kaydınızı yaptırıp bir sonraki dönem kayıt yenilemezsneiz donmuş olur. Ama bu yılın ilk dönemi derslerin sınavlarına girmezseniz 0 almış olursunuz. Ve hepsindne kalmış görünürsünüz.

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,437
Kullanıcılar
90,729
Son üye
ThomasPar