Sınavsız ikinci üniversite

zenci

Yeni Üye
merhabalar sınavsız ikinci üniversite ye başvurucam 2 yıllık bilgisayar programcılığı mezunuyum gidebileceğim lisans bölumler nelerdir, sınavsız ikinci üniversite kaydolurken normal kayıttan farklı evraklar isteniyormuş bunlar nelerdir acaba sitede normal kayıtta istenen belgeler verilmiş.Sinavsız ikinci üniversiteye kaydolduğumda kaçncı sınıftan başlıcam bazı yerde 2 bazılarında hazırlıkla beraber 3 sene okuyacaksın deniyor bu konularda bilgisi olan varsa yardım edebilir mi ? iyi günler.

AOFDESTEK

ADMİN
Yönetici
Admin
Bölüm:
İşletme
merhabalar sınavsız ikinci üniversite ye başvurucam 2 yıllık bilgisayar programcılığı mezunuyum gidebileceğim lisans bölumler nelerdir, sınavsız ikinci üniversite kaydolurken normal kayıttan farklı evraklar isteniyormuş bunlar nelerdir acaba sitede normal kayıtta istenen belgeler verilmiş.Sinavsız ikinci üniversiteye kaydolduğumda kaçncı sınıftan başlıcam bazı yerde 2 bazılarında hazırlıkla beraber 3 sene okuyacaksın deniyor bu konularda bilgisi olan varsa yardım edebilir mi ? iyi günler.
Sınavsız 2.üniversite ile ilgili aşağıdaki linkten detaylı bilgi alabilirsiniz. Ama benim tavsiyem Dikey Geçiş kapsamında Anadolu Üniversitesi açıköğretim işletme - iktisat - kamu yönetimi - maliye - çalışma ekonomisi - uluslararası ilişkiler veya konaklama işletmeciliği bölümlerinden birisinin 3.sınıfına direk kayıt olmanızdır. Dikey Geçişle ilgili bilgileri aşağıdaki linkten edinebilirsiniz. Dikey geçiş kapsamında direk 3.sınıfa kayıt olduktan sonra Atatürk veya İstanbul Üniversitelerinin açıköğretim bölümlerine sınavsız ikinci ünivrsite kapsamında direk kayıt olabilirsiniz.
Açıköğretim Dikey Geçiş ile MYO ve Önlisans Mezunlarına 3.Sınıfa Kayıt Hakkı | Açıköğretim I Aöf I Anadolu Üniversitesi Destek Sitesi

Sınavsız ikinci üniversite, okuduğunuz veya mezun olduğunuz bölüm harici istediğiniz bir açıköğretim bölümüne 1.sınıftan başlama olarak diyebiliriz.
http://www.aofdestek.net/aof.bilgileri/58361-sinavsiz.ikinci.universite.imkani.butun.universite.ogrencileri.mezunlarina.html

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,437
Kullanıcılar
90,729
Son üye
ThomasPar