siz merak ettiğiniz üyeyi yazın onlar kendini tanırsın

Sonkez

Özel Üye
Oyunun belli bir prosedürü vardır...üye kendini az cok tanıtır...soru sormak isteyen arkadaslarda sorularını yönlendirir... insanlar seni tanımadan nasıl soru sorsunlar beynini sevdigim :D:D

jojo

Yeni Üye
pekala yoğun istek üzerine bende size jojo'yu tanıtmayı kendime borç bilirim:p
öncelikle jojo'nun otobiyoğrafisine hoşgeldiniz!! ;)
bendeniz özge..zonguldaklıyım. 88 doğumluyum.imzamdanda anlaşıldığı gibi Anadolu Üni.Sağlık Kur.İşl. den önlisans mezunu oldum bu yıl. şimdi ise ne yapacağımı sorar olursanız, kpss ye hazırlanmayı düşünüyorum.bir yandanda iş arıyorum.amacım sağlık personeli olarak kadroya atanmak. okuduğum bölümdende anlaşıldığı gibi sağlık mezunuyum dolayısıyla hastane vb sağlık kuruluşlarında hastane yöneticiliğinde görev alıp mesleğimi icra edeceğim.hobilerim arasında; yüzmek,müzik dinlemek ve film izlemek yer alıyor.evet benim hayat hikayem bundan ibaret.kısaca kendımı tanıtmaya çalıştım. umarım tatmin olunmuştur.

Sonkez

Özel Üye
Otobiyografisi güzel şayet ben cok tatmin oldum...:p:D jojo namı deger gump iyiki tanımışım dedigim insanlar arasındadır....;):cool: ama o benden yana iyiki forrest i tanımısım dermi bilemiyorum sürekli sinir gıcık ediyorumda kendilerini:p:D İnş istedigin meslek dalında hayırlısıyla bir iş bulursun...;) İlk maaşında birşeyler ısmarlıyacaksın ama usül böyle...:p

rosecan

Yeni Üye
Ama jojo 'la ben ruh ikiziyizz.....;)şimdi senle beraber üçüz mü oluyoruzz..:p jojom bana diyordu ruh ikizim diye...:eek::eek::cool:
Hayır canım ne münasebet biz onunla ruh ikizi oluyoruz rainbow yanılıyosun sen .Yoksa jojo sana da mı ruh ikizimsin diyor:)ama çok istersen üçüz oluruz:):D

Sonkez

Özel Üye
vay jojo vay millete ruh ikizim sensin diyorsun demek :D:D işte böyle o ruh ikizlerin karsılasır birgün hiç düsünmedinmi bunları gumpcum :D:D

jojo

Yeni Üye
ظy ~ ∫oηkez;151135' Alıntı:
Otobiyografisi güzel şayet ben cok tatmin oldum...:p:D jojo namı deger gump iyiki tanımışım dedigim insanlar arasındadır....;):cool: ama o benden yana iyiki forrest i tanımısım dermi bilemiyorum sürekli sinir gıcık ediyorumda kendilerini:p:D İnş istedigin meslek dalında hayırlısıyla bir iş bulursun...;) İlk maaşında birşeyler ısmarlıyacaksın ama usül böyle...:p
seni tatmin ettiysek tmm demektir bu iş by forrestcım:p ayrıca güzel dileklerin için de amin diyerekten çokk teş. ediyorum;) tabiki iiki tanışım diyorum. ama ehh tabi arada istisnai durumlarda oluo:D aa aşk olsun elbette ısmarlarız tüm aofdestek.net ailesi olarak;):D

jojo

Yeni Üye
ظy ~ ∫oηkez;151174' Alıntı:
vay jojo vay millete ruh ikizim sensin diyorsun demek :D:D işte böyle o ruh ikizlerin karsılasır birgün hiç düsünmedinmi bunları gumpcum :D:D
kurtar benii by forresetcım:eek: :D ne yapmalıyı engin tavsiyelerıne ıhtıyacım var cokk:(

rainbow

Özel Üye
Hayır canım ne münasebet biz onunla ruh ikizi oluyoruz rainbow yanılıyosun sen .Yoksa jojo sana da mı ruh ikizimsin diyor:)ama çok istersen üçüz oluruz:):D

ewet canım banada ruh ikizim diyor:p...sen yanılıyorsun bence ben onunla ruh ikiziyim...hıh ..:cool::cool:eğer sen çoook çook siterse4n olabilkiriiz ruh üçüzü....:p:p

UZMANN

Özel Üye
Arkadaşlar İstanbul'da olduğumdan dolayı, siteye giremedim kısa bi süre..
Kendimi tanıtayım;
Ben kenan, 21 yaşında, Dumlupınar Üniversitesi İşletme Önlisans mezunuyum..
Aynı zamanda pc teknikeri olarak bi süre çalıştım..
Bursa inegöllüyüm.
İlgi alanlarımdan temel 2 tanesi : bilgisayar ve müziktir.
Kendi çapımda gitar çalıyorum..
Özeleştiri yapacak olursam, bi kızdan nefret edince onu asla sevemiyorum, selamını dahi istemiyorum.. (kötü bir özellik tabi ki)
Sitede pek sevilmem, bu zaten malum :)
hele hele vahidem hiç sevmez :D
Aklıma gelenler bunlar siz de aklınıza takılanları sorabilirsiniz.

Sonkez

Özel Üye
Siteye nasıl üye oLdun kenanım ?
Milletin başına nerden geldi bu bela anlatta dinleyelim.... :D:D:D

sonsuz_nur

Özel Üye
Arkadaşlar İstanbul'da olduğumdan dolayı, siteye giremedim kısa bi süre..
Kendimi tanıtayım;
Ben kenan, 21 yaşında, Dumlupınar Üniversitesi İşletme Önlisans mezunuyum..
Aynı zamanda pc teknikeri olarak bi süre çalıştım..
Bursa inegöllüyüm.
İlgi alanlarımdan temel 2 tanesi : bilgisayar ve müziktir.
Kendi çapımda gitar çalıyorum..
Özeleştiri yapacak olursam, bi kızdan nefret edince onu asla sevemiyorum, selamını dahi istemiyorum.. (kötü bir özellik tabi ki)
Sitede pek sevilmem, bu zaten malum :)
hele hele vahidem hiç sevmez :D
Aklıma gelenler bunlar siz de aklınıza takılanları sorabilirsiniz.
estafirullah

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,436
Kullanıcılar
90,727
Son üye
krarennDrype