kimse jojoyu benim kadar sevemez ruh ikizim o benim![]()
merak etme cnm sizi her ikinizide ben yanstıyorumAma jojo 'la ben ruh ikiziyizz.....şimdi senle beraber üçüz mü oluyoruzz..
jojom bana diyordu ruh ikizim diye...
![]()
Hayır canım ne münasebet biz onunla ruh ikizi oluyoruz rainbow yanılıyosun sen .Yoksa jojo sana da mı ruh ikizimsin diyorAma jojo 'la ben ruh ikiziyizz.....şimdi senle beraber üçüz mü oluyoruzz..
jojom bana diyordu ruh ikizim diye...
![]()
seni tatmin ettiysek tmm demektir bu iş by forrestcımظy ~ ∫oηkez;151135' Alıntı:Otobiyografisi güzel şayet ben cok tatmin oldum...jojo namı deger gump iyiki tanımışım dedigim insanlar arasındadır....
ama o benden yana iyiki forrest i tanımısım dermi bilemiyorum sürekli sinir gıcık ediyorumda kendilerini
İnş istedigin meslek dalında hayırlısıyla bir iş bulursun...
İlk maaşında birşeyler ısmarlıyacaksın ama usül böyle...
![]()
kurtar benii by forresetcımظy ~ ∫oηkez;151174' Alıntı:vay jojo vay millete ruh ikizim sensin diyorsun demekişte böyle o ruh ikizlerin karsılasır birgün hiç düsünmedinmi bunları gumpcum
![]()
ankaragücü olmadığım kesinjojo hangi takımlısın?
Hayır canım ne münasebet biz onunla ruh ikizi oluyoruz rainbow yanılıyosun sen .Yoksa jojo sana da mı ruh ikizimsin diyorama çok istersen üçüz oluruz
![]()
estafirullahArkadaşlar İstanbul'da olduğumdan dolayı, siteye giremedim kısa bi süre..
Kendimi tanıtayım;
Ben kenan, 21 yaşında, Dumlupınar Üniversitesi İşletme Önlisans mezunuyum..
Aynı zamanda pc teknikeri olarak bi süre çalıştım..
Bursa inegöllüyüm.
İlgi alanlarımdan temel 2 tanesi : bilgisayar ve müziktir.
Kendi çapımda gitar çalıyorum..
Özeleştiri yapacak olursam, bi kızdan nefret edince onu asla sevemiyorum, selamını dahi istemiyorum.. (kötü bir özellik tabi ki)
Sitede pek sevilmem, bu zaten malum
hele hele vahidem hiç sevmez
Aklıma gelenler bunlar siz de aklınıza takılanları sorabilirsiniz.