siz merak ettiğiniz üyeyi yazın onlar kendini tanırsın

tbua

Yeni Üye
tuba
hedeflerini merak ediyorum okulu bitirince ne yapıcaksın?
forumdakilerden esirgesende çok güzel edebiyat yapıyorsun. bunu değerlendirmeyi düşünürmüsün
okul bitti mesut:)
yakın hedefim çalışmak istiyorum
diğerleride uzak şimdilik:)ama insan olmayı başarabilip, devamını sağlayabilmek vazgeçilmez hedefim tabi.
teşekkür ederim ince ve güzel sözlerin için.
Kalemim olgulaşırsa çok isterim satırlarımın olmasını

By_tr

Özel Üye
bencede
kalitelii paylaşımlarıyla tanıyoruz onu ama özel hayatıyla ilgili hiç bir fikrim yok

vanilya

Forum Ahalisi
arkadaşlar tşk ederim beni tanımak istediğiniz için..
ismim elif..bütünlemelere bakılırsa inş işletme son sınıftayım..eski üyelerdenim..ama sık girmiyorum o ayrı..by_tr paylaşımlarım hakkındaki düşüncelerin için ayrıca tşk ederim..
yeterli sanırım..

zynp_55

Yeni Üye
çok teşekkr ederm arkadaşlar beni tanımak istediğinz için
ben zeynep hem okuyup hemde çalışıyorm lab ve vetr. sağlık okuyorm okuduğum bölümü bu siteyi site içindeki bütün üye arkdaşalarımı çok seviyorm ve çokda mennunum bi sitenin bir üyesi olmaktan 1. sınıftaym bütlere kaldım inş. sonuçlar açıklandığında bende 2. sınıf dicemm

By_tr

Özel Üye
ne iş yapıyorsun zeynep
bu bölümü seçme sebebin nedir
samsunun neresindesin

BURCU

Çok Özel Üye
bu konu forum icin cok saglikli ve cok faydali bir konu... gercekten konuyu acan arkadasi tebrik ediyorum... ne güzel böylece herkez hakkinda bilgi alinmis ve güzel dostluklar kurulmus oluyor... Ailemiz büyüyor :)

zynp_55

Yeni Üye
ben sigortacıyım aslında çalıştığım bölümle okuduğum bölüm arasında hiç uyum yok ama ben hayvanları çok seviyorm sadece köpek kedi değil fare,yılan,kertenkele,timsah,kaplumbağa,bukelemun bunların daha biçok benzrlerini ve onların yaşam tarzlarını onlarla ilgili her şeyi öğrenmek istiyorm ve asıl istediğim veteriner olmak bunu inş. gerçekleştirrim
samsun merkezdeyim buarad

tbua

Yeni Üye
inşllah gerçekleştirisin hedeflerini, enteresan bu kadar geniş hayvan sevgisi:) korkmuyor musun
biraz hayata dair düşüncelerinden bahseder misin

zynp_55

Yeni Üye
yoo hiç korkmuyorm hatta şunuda söyliyim timsah hariç diğer yazdığım hayvanları hep elime almışımdır sevmişmdir çok hoşuma gidiyolar
okulumu hayırlısıyla bitirip veteriner olmak için çaba harcıycam en azından veteriner yardımcısı olmak bile yeter o tatlı hayvanlarla ilgilenmek yeter diye düşünüyorm şuan nişanlıyım 1 sene sonra düğünüm var ve düğünümede bütün üye arkadaşlarımı davet edicem inş. gelirsiniz çok sevinirim

By_tr

Özel Üye
Allah Tamamına erdirsin mutlu mesut kalın inş. zeynep
ya o bahsettiğin hayvanlarla bek ilgili değil memleketimizdeki hekimlik
ben devlette bu işlerin içinde olmama rağmen kaplumbağa hariç hiç bir egzotik hayvana dokunmadım henüz
ne diyelim inş umduğuna nail olursun

bizimle nasıl karşılaştın aöf serüveninden bahsedermisin

zynp_55

Yeni Üye
daha yeni kaydolmuştum aö ozamanda derslerimle ilgili sorular arıyorm aof destek yazdım bigün ve karşıma çıktı bu site ve hemen üye oldum olduğumdan beride sitedeyim sabah 8de geliyorum işe hemen açıyorm işten çıkana kadarda burdayım
çok teşekkür ederm allah hepimize versin öyle mutluluklar
ben samsun sanayisindeyim ve burda bile küçük kertenkeleler var karşımda ağaçlık alan var ordan geliyor galiba çok tatlılar ama benim çok hoşuma gidiyolar

güldeste

Yeni Üye
zeynep seni tanımak güzel.bende orduluyum canım.hep merak etmişimdir şu hayvanları nasıl ellerine tutabiliyolar diye.itiraf edim hayvanları pek sevdiğim aslında seviyorumda hepsini değil sevdiklerimede dokunmuyorum.belkide korkuyorum küçükken bir köpek ısırmıştı ondan beri hayvanlara dokunmuyorum.çok şaştım sen bukelemuna bile dokunabildiğine göre...hayran kaldım diyebiirim benim merak ettiğim evde hayvan besliyor musun?

bu arada kısa bir not olaraktan burcuya teşekkürlerimi ileteyim.güzel iltifatı için.

zynp_55

Yeni Üye
zeynep seni tanımak güzel.bende orduluyum canım.hep merak etmişimdir şu hayvanları nasıl ellerine tutabiliyolar diye.itiraf edim hayvanları pek sevdiğim aslında seviyorumda hepsini değil sevdiklerimede dokunmuyorum.belkide korkuyorum küçükken bir köpek ısırmıştı ondan beri hayvanlara dokunmuyorum.çok şaştım sen bukelemuna bile dokunabildiğine göre...hayran kaldım diyebiirim benim merak ettiğim evde hayvan besliyor musun?

bu arada kısa bir not olaraktan burcuya teşekkürlerimi ileteyim.güzel iltifatı için.
köpeğim vardı öldü şimdi kaplumbağa ve kuş besliyorum şunuda söyliyim ben küçükken 3 köpek tarafından köşeye şıkıştırıldım ve biri beni ısırdı hiç unutmuyorm onu ama yinede tüm hayvanları seviyorm
şuan ordudamısın

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,436
Kullanıcılar
90,726
Son üye
BexlasSob