siz merak ettiğiniz üyeyi yazın onlar kendini tanırsın

crazy_angel

Yeni Üye
issiz bir adaya düssm eslik etmez misiniz tabi saka bu . evli degilimmmmmm. nasıl ulastım tesadüfen yani sorum vardı onu sorabilmek icin girdim ilk baslarda kullanamıyordum megerse uyesi degilim diyemis sinir oldum ve kaydol ve sevmeye basladım iyiki tanımısım bu siteyi baska sorunuz var mı ?

weeping eyes

Özel Üye
issiz bir adaya düssm eslik etmez misiniz tabi saka bu . evli degilimmmmmm. nasıl ulastım tesadüfen yani sorum vardı onu sorabilmek icin girdim ilk baslarda kullanamıyordum megerse uyesi degilim diyemis sinir oldum ve kaydol ve sevmeye basladım iyiki tanımısım bu siteyi baska sorunuz var mı ?
hımm düşünmem lazım :D:D:D sitemizden gereğince faydalanabiliymormusun ya da eksik gördüğün düzeltilmesi eklenmesi gereken şeyler var mı ?

crazy_angel

Yeni Üye
düünün siz cvb.ınızı soylerseniz pisman olmazsınız . sitede eksik yok fazlası var ama nedense baze bir girdigim bolume ikinci kez giremiyorum aboneliklerime meselaa ... yoksa iyi anlasiyoruz siteyle... evet sorunuz varsa cvp.lamaya hazırım.

weeping eyes

Özel Üye
düünün siz cvb.ınızı soylerseniz pisman olmazsınız . sitede eksik yok fazlası var ama nedense baze bir girdigim bolume ikinci kez giremiyorum aboneliklerime meselaa ... yoksa iyi anlasiyoruz siteyle... evet sorunuz varsa cvp.lamaya hazırım.
istediğin bölüme girmek için aynı yolları izlemen gerekir karışık değil aslında :D başka sorum yok seni aramızda görmekten çok mutluyuzz :D

AOFDESTEK

ADMİN
Yönetici
Admin
Bölüm:
İşletme
Çalışmadığım yerlerden sormayacaksanız her şekilde cevap verebilirim :)

sonsuz_nur

Özel Üye
tmm çalıştıgın yerden sorumlusun o zman :) önce ben bişey dicem yavuz abinin avatırına bakınca aklıma hep barış akarsu geliyo nedense anımsatıyo biraz:)

güldeste

Yeni Üye
iCeBerG siz kendinizi tanıtın biraz biz çalıştığınız yerlere ekleme yaparak soracağız...eee merak ediyoruz sonuçta sizleri tanımak bizimde hakkımız değil mi?

AOFDESTEK

ADMİN
Yönetici
Admin
Bölüm:
İşletme
"Kendini tanıtma" olayı bana her zaman yarışmaları hatırlatır :) bu yüzden hiç beceremem ama kısa bir özgeçmiş sunabilirim

82 Kayseri doğumluyum halen Kayseri'de yaşamaktayım. ilk, orta ve lise yine aynı şekilde kayseride tamamladım Okuduğum yıllar boyunca tatil yaptığım günler sayısı oldukça azdır. Her zaman çalıştım ve halen de çalışmaya devam ediyorum.. Ömür biter iş bitmez:)
Bu süre zarfında bir çok meslek dalında kısa ve uzun süreli olarak uğraştım Ayakkabı tamirciliğinden diş protezciliğine kadar :)
2000-2002 yılları arasında turizm sektöründe çalıştıktan sonra Turizm otelcilik lisans programını kazandım ama kayıt yaptırmadım.. Fikrimi ne değiştirdi bilmiyorum ama demekki hayırlısı buymuş.. 2002 yılından 2009 (3,5 ay öncesine kadar) Sabah gazetesinin dağıtım ayağında bilgisayar operatörlüğü pazarlama ve bilgi işlem alanlarında toplam 7 sene ve hayatımın en uzun süreli işini yaptım..
İnternet hayatım 13 yıl öncesine dayanmakta ve bu süre zarfında internetten alakamı hiç bir dönem çekmedim.. İnternet uygulamaları konusunda çeşitli alanlarda kısa ve uzun süreli araştırma ve çalışmalarım oldu.. Mynet IRC sohbet programında 1 yıl kadar yöneticilik yaptım daha sonra 2005 yılına kadar çeşitli sohbet sunucuları kurdum, kuranlara yardım ettim ve aktif olarak yönetim konusunda desteklediğim bir çok sunucu oldu..
2005 yılından sonra o yıl Türkiye genelinde büyük beğeni toplayan Knight Online adlı oyunda vakit geçirmeye başladım bu süre zarfında yine Türkiyenin bu alanda en büyük ve başarılı forumlarından birinde yöneticilik yaptım ve halen devam ediyorum..

2007 Yılı Temmuz ayında Ömer evran la birlikte AOFDESTEK.NET i internet alemiyle tanıştırdım. O günden bu güne 2 sene geçmiş olmasına rağmen 125 Bin kullanıcıyı tek çatı altında toplayabilmenin de büyük bir başarı olduğunu düşünüyorum. Özellikle bu öğrencilerin aofdestek kaynaklarından yararlanıp derslerinde başarılı olduklarını görüp bilmek ayrı bir haz tabiki..

3,5 ay önce oyun alanında Türkiyede ve dünyada hatrı sayılır yeri ve ismi olan Gametürk firmasında Karahan Online isimli tamamı Türkçe online rol yapma oyununda Community Liaison olarak göreve başladım.. Bunun yanında Browser oyunları mantığına köklü bir değişiklik getiren Almeha isimli online browser oyununda da Game Admin olarak görev yapmaktayım.

Ayrıca Anadolu Ünivetsitesi İktisat Fakültesi, Kamu yönetimi 4. sınıf öğrencisiyim (Baya havalı oldu değilmi:D )

Umarım yeterli olmuştur:)

AOFDESTEK

ADMİN
Yönetici
Admin
Bölüm:
İşletme
hmm kayseride öok bulundum ben kardeş şehir orası nickin neden iceberg???**
13 yıl önce internetle tanıştığımı söylemiştim.. İşte o dönemlerde ilk yaptığım iş IRC sunucularında sohbet etmek oldu :) O sıralar herkesde büyük heyecan, internetle yeni tanışıyoruz, tanışıyorlar.. Hepimizde acaba takma isim ne olsun tartışması var.. Bir akşam evime doğru yürüyorum.. Yalnızsam ve yürüyorsam kaşlarım çatık, soğuk, asosyal gibi görünen bir hal alıyorum.. Bir ara kafamı kaldırdım karşımda kayalıklar var her ne hikmetse o an aklıma iceberg takıldı.. Hani şu titaniğin sonunu hazırlayan :)

o gün bu gün adım iceberg

Ayrıca belirtmek isterim ki : Titanic filmini hiç izlemedim

weeping eyes

Özel Üye
peki sevgili iceberg hayatından istediğini alabildin mi ne istiyorsun emekli olup bi dağ evine yerleşmek mi :D:D:D

AOFDESTEK

ADMİN
Yönetici
Admin
Bölüm:
İşletme
peki sevgili iceberg hayatından istediğini alabildin mi ne istiyorsun emekli olup bi dağ evine yerleşmek mi :D:D:D
Türkiye'de emeklilik?

Hayattan ne istiyorum : Başarı başarı ve başarı.. ee tabiki para :D

Başarıyı aldım buna inanıyorum da .. Para eksik kaldı :)

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,436
Kullanıcılar
90,726
Son üye
BexlasSob