weeping eyes
Özel Üye
canım benimHakan sen adamı durduk yere güldürürsün yaa. Teşekkürler kardeşim. Buna ihtiyacım vardı![]()
canım benimHakan sen adamı durduk yere güldürürsün yaa. Teşekkürler kardeşim. Buna ihtiyacım vardı![]()
evi zaten kayseri nin en güzel yerlerinde erciyes eteklerinde buz gibi havası ve buzzz gibi suyu varerciyesin eteklerinde pc sini alıp belki yaşr![]()
gözün bi doymadı gitti paraya nere götürücen o kadar parayı mezarda geçmiyo türk lirası dövizTürkiye'de emeklilik?
Hayattan ne istiyorum : Başarı başarı ve başarı.. ee tabiki para![]()
Başarıyı aldım buna inanıyorum da .. Para eksik kaldı![]()
Ölürken sana bırakmayı düşünüyorum hacım lazım olur belki.. Kendim için bir şey istemiyorum insanlık yararlansın derdim ogözün bi doymadı gitti paraya nere götürücen o kadar parayı mezarda geçmiyo türk lirası döviz
gerçi yavuzumun gönlü zengin![]()
Allah hayırlarını kabul etsin hacım arkandan bol dua edicem rahmetlinin gönlü boldu eli cömertti diyeÖlürken sana bırakmayı düşünüyorum hacım lazım olur belki.. Kendim için bir şey istemiyorum insanlık yararlansın derdim o![]()
Matematik belasına bir dershaneye kaydolmaya karar verdim.. Dersaneye kaydoldum aradan geçti 3 gün.. Bu arada aofdestek.net i de açmıştım ve sadece 15-20 kişi varlığından haberdardı..Dershanenin öğrenci işlerine ve muhasebesine bakan bayan arkadaşımızla arayı kurmak pek zor olmadıAllah hayırlarını kabul etsin hacım arkandan bol dua edicem rahmetlinin gönlü boldu eli cömertti diye
peki weeping eyes 'le nasıl tanıştın bizimle paylaşırmısın eheheh![]()
gözlerim doldu vallaMatematik belasına bir dershaneye kaydolmaya karar verdim.. Dersaneye kaydoldum aradan geçti 3 gün.. Bu arada aofdestek.net i de açmıştım ve sadece 15-20 kişi varlığından haberdardı..Dershanenin öğrenci işlerine ve muhasebesine bakan bayan arkadaşımızla arayı kurmak pek zor olmadıaofdestekden bahsettim.. Tam senlik bir öğrencimiz var dedi.. Kim o, kim o derken
karşımda weeping eyes ı gördümo gün bu gün kardeşiz
![]()
bu arada neredeyse 3.seneyi deviricez maşallah maşallahMatematik belasına bir dershaneye kaydolmaya karar verdim.. Dersaneye kaydoldum aradan geçti 3 gün.. Bu arada aofdestek.net i de açmıştım ve sadece 15-20 kişi varlığından haberdardı..Dershanenin öğrenci işlerine ve muhasebesine bakan bayan arkadaşımızla arayı kurmak pek zor olmadıaofdestekden bahsettim.. Tam senlik bir öğrencimiz var dedi.. Kim o, kim o derken
karşımda weeping eyes ı gördümo gün bu gün kardeşiz
![]()
Hey gidi günlergözlerim doldu vallabi baktım ki siteye üye olmuşum hemde 52 üye numarası ile kimsecikler yoktu 3 kişi ile günü bitirirdik
ellerimizle kazıyarak buralara geldik sabahlara kadar uyumadık kursa bile gitmedim halkımıza hizmet etmek dersten daha ağır bastı
ve şu an ki geldiğimiz yeri konumu o zamanlar aklımın ucundan bile geçirmezdim
![]()
taş değil kaya kayaHey gidi günlerçok çalıştık çok.. Ama emeğin karşılığını alıyoruz çok şükür.. Her ne kadar üyelerimiz sitenin ayakta nasıl durduğunu pek önemsemiyor olsa da ve bu konuda biraz üzülüyor olsam da (Taş buna denir
) durmak yok yola devam
![]()
t.ederimmdeli mi ne bu yaa. Koptum hakan devam devam tam hız..
![]()
ne kadar çok hayranım varmış benim yaaewet tam ben dicektim şimdide weping eyes i tanıyalım![]()