siz merak ettiğiniz üyeyi yazın onlar kendini tanırsın

AOFDESTEK

ADMİN
Yönetici
Admin
Bölüm:
İşletme
gözün bi doymadı gitti paraya nere götürücen o kadar parayı mezarda geçmiyo türk lirası döviz:D:D:D
gerçi yavuzumun gönlü zengin :p:p
Ölürken sana bırakmayı düşünüyorum hacım lazım olur belki.. Kendim için bir şey istemiyorum insanlık yararlansın derdim o :)

weeping eyes

Özel Üye
Ölürken sana bırakmayı düşünüyorum hacım lazım olur belki.. Kendim için bir şey istemiyorum insanlık yararlansın derdim o :)
Allah hayırlarını kabul etsin hacım arkandan bol dua edicem rahmetlinin gönlü boldu eli cömertti diye :D:D:D
peki weeping eyes 'le nasıl tanıştın bizimle paylaşırmısın eheheh :D:D:D

AOFDESTEK

ADMİN
Yönetici
Admin
Bölüm:
İşletme
Allah hayırlarını kabul etsin hacım arkandan bol dua edicem rahmetlinin gönlü boldu eli cömertti diye :D:D:D
peki weeping eyes 'le nasıl tanıştın bizimle paylaşırmısın eheheh :D:D:D
Matematik belasına bir dershaneye kaydolmaya karar verdim.. Dersaneye kaydoldum aradan geçti 3 gün.. Bu arada aofdestek.net i de açmıştım ve sadece 15-20 kişi varlığından haberdardı..Dershanenin öğrenci işlerine ve muhasebesine bakan bayan arkadaşımızla arayı kurmak pek zor olmadı :) aofdestekden bahsettim.. Tam senlik bir öğrencimiz var dedi.. Kim o, kim o derken
karşımda weeping eyes ı gördüm :) o gün bu gün kardeşiz:D

weeping eyes

Özel Üye
Matematik belasına bir dershaneye kaydolmaya karar verdim.. Dersaneye kaydoldum aradan geçti 3 gün.. Bu arada aofdestek.net i de açmıştım ve sadece 15-20 kişi varlığından haberdardı..Dershanenin öğrenci işlerine ve muhasebesine bakan bayan arkadaşımızla arayı kurmak pek zor olmadı :) aofdestekden bahsettim.. Tam senlik bir öğrencimiz var dedi.. Kim o, kim o derken
gözlerim doldu valla:D:D:D:D bi baktım ki siteye üye olmuşum hemde 52 üye numarası ile kimsecikler yoktu 3 kişi ile günü bitirirdik :D ellerimizle kazıyarak buralara geldik sabahlara kadar uyumadık kursa bile gitmedim halkımıza hizmet etmek dersten daha ağır bastı :D:D ve şu an ki geldiğimiz yeri konumu o zamanlar aklımın ucundan bile geçirmezdim :)

weeping eyes

Özel Üye
bu arada neredeyse 3.seneyi deviricez maşallah maşallah :D

AOFDESTEK

ADMİN
Yönetici
Admin
Bölüm:
İşletme
gözlerim doldu valla:D:D:D:D bi baktım ki siteye üye olmuşum hemde 52 üye numarası ile kimsecikler yoktu 3 kişi ile günü bitirirdik :D ellerimizle kazıyarak buralara geldik sabahlara kadar uyumadık kursa bile gitmedim halkımıza hizmet etmek dersten daha ağır bastı :D:D ve şu an ki geldiğimiz yeri konumu o zamanlar aklımın ucundan bile geçirmezdim :)
Hey gidi günler:) çok çalıştık çok.. Ama emeğin karşılığını alıyoruz çok şükür.. Her ne kadar üyelerimiz sitenin ayakta nasıl durduğunu pek önemsemiyor olsa da ve bu konuda biraz üzülüyor olsam da (Taş buna denir:D) durmak yok yola devam:)

weeping eyes

Özel Üye
Hey gidi günler:) çok çalıştık çok.. Ama emeğin karşılığını alıyoruz çok şükür.. Her ne kadar üyelerimiz sitenin ayakta nasıl durduğunu pek önemsemiyor olsa da ve bu konuda biraz üzülüyor olsam da (Taş buna denir:D) durmak yok yola devam:)
taş değil kaya kaya :D:D:D inşallah ne demek istediğimizi anlarlar hacım :( ilk başlarda derdik hep biz çok farklı olacağız gerçekten bi aile gibi olacağız diye şu an kocaman bi ailemiz var gitgide de büyüyor :)
bide aöfaile diye site kursak mı acaba :D:D

libertywar

Yeni Üye
Tüm sayfaları okudum,eledim, herkesi tanımak istedim. Aktif değilim, çıkar amaçlı bir ilişki benimkisi:)) Şaka Bir yana, yaptıklarınızı ve aranızdaki dostluğu görünce çok takdir ettim arkadaşlar hepinizi. Başarılar herkese, herşey gönlünüzce olsun. Bir yere gitmiyorum burdayım,veda gibi oldu:D

bigangel

Yeni Üye
vay beee helal olsun benden yana aferin sizee.....elleriniz dert görmesin başarılı bir site olmuşşş iyiki arkadaşım ban bu siteyi maille yollamışş ::D:D:D ve bir sitenin zorluğunu da tahmin edebiliyorum sorumluluk isteyen birşey özveri isteyen birşey:):)

weeping eyes

Özel Üye
ewet tam ben dicektim şimdide weping eyes i tanıyalım:)
ne kadar çok hayranım varmış benim yaa :D:D:D ne zaman sıra bana gelicek diye çok merak ediyordum sonunda :D
1984 Kayseri doğumluyum 1.78 boy 81 kiloyum bekarım :D:D:D doğuma büyüme buralıyım burayı çok seviyorum birçok ili gezdim ama Kayseri bana hep bi huzur vermiştir. İş hayatıma babamın işi dolayısıyla küçük yaşta başladım diyebilrim ve şu anda muhasebeyle uğraşıyorum ilerde meslek edinirmiyim emin değilim çocukluktan belli hep asker olmak subay olmak hayali vardı bu sene aralık ayında gideceğim askere ve gittiğimde de subay olarak gürev almak istiyorum kısmet bakalım:) ÖSS sınavına ilk girdiğim sene yazıldım açık öğretim fakültesine. O sene Mısır ' a gidip orada okuyacaktım herşey hazırdı fakat son anda vazgeçtim bazı şeyler yolunda gitmedi ve tam 1 ay sonra haberlerden Mısır' da patlama olduğu 10 dan fazla öğrencinin öldüğü haberini öğrendim ve dedim kendi kendime benim için hayırlısı böyleymiş başladık aöf ye ve 6 yılda bitirerek rekor kırdım:D:D:D hem çalışıp hem iş çıkışı kursa gittiğim için çok zor oluyordu bana. eee bizim zamanımızda aöfdestek yoktu ki:p:p sevgili kardeşim iceberg (yavuz) ile onun da dediği gibi tesadüf eseri kursta karşılaştık ben bana siteyi anlattı yardımcı olmamı istedi benim bu iş için biçilmiş kaftan olduğumu söyledi e bende kıramadım tabii:D:D 2007 yedi yılından belli sitede görev alıyorum gerçekten hep bir aile olmak istemiştik amacımız hedefimiz o idi ve şu an görüyorum ki kocaman bi ailemiz var.
aklıma gelenler bunlar sorularınız olursa elimden geldiği kadr cevap verebilrim zor olmasın ama:p:p:D

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,436
Kullanıcılar
90,726
Son üye
BexlasSob