sonsuz_nur
Özel Üye
aöf yi 6 yılda bitirdim dediniz 2 yıl mastır mı yaptınız

dediler ki seni bırakmayız valla olmaz 2 sene daha kal diye bende kıramadımaöf yi 6 yılda bitirdim dediniz 2 yıl mastır mı yaptınız![]()
Yüksek lisans yaptın demi kardeşimdediler ki seni bırakmayız valla olmaz 2 sene daha kal diye bende kıramadım![]()
ne yüksek lisansı benim fahrî doktoram bile varYüksek lisans yaptın demi kardeşimTelefonların bilirim hiç susmazdı
Devam Bir iki sene için 4 yıl daha okumaya
![]()
Çok samimisin arkadaşımyas kelale ermis derer neden hal bekarsiniz biraz oe bir oru olacak ama hayatinizin devaminda birlikte olmak isteginiz biri var mi?:burcunuz ne nelerden hoslanirsin. nick adini neden weeping eyes koydun ve son orum sıkı dur . ıssız bir adaya düssen yanina alacagin tek sey ne (bu 3 seyden biri bendim beni unutma , neye bu sakaydi )
![]()
rektörle aranız o kadar iyiyse bizde aöf destek ailesi olarak senden bişey isteyelim rektöre ilet o zman sen istiyosan yapar hani o kadar çok istiyosa senin profesör olmanı kırmz senine yüksek lisansı benim fahrî doktoram bile vardediler ki gel üniversitemize gel ille profesör ol senin bigilerinden istifade edecek bi sürü insan var diye ama ben Kayseri ye aöfdestek ailesine hizmet için kabul etmedim rektör hala arar beni
![]()
güzelim uyarman güzel ama sunu söyleyeyim hakan beyle aramizda belli bir sakamız birbiimize nazımız var. durup dururken kimseyle boyle konusmam hakan beyinde bu durumdan sikayetci yada rahatsız oldugunu sanmıyorum rahatsız olsa uyarır beniÇok samimisin arkadaşım![]()
daha dur yaa yaşımız başımız kaçyas kelale ermis derer neden hal bekarsiniz biraz oe bir oru olacak ama hayatinizin devaminda birlikte olmak isteginiz biri var mi?:burcunuz ne nelerden hoslanirsin. nick adini neden weeping eyes koydun ve son orum sıkı dur . ıssız bir adaya düssen yanina alacagin tek sey ne (bu 3 seyden biri bendim beni unutma , neye bu sakaydi )
![]()
aöfdestek ailesine canım fedarektörle aranız o kadar iyiyse bizde aöf destek ailesi olarak senden bişey isteyelim rektöre ilet o zman sen istiyosan yapar hani o kadar çok istiyosa senin profesör olmanı kırmz senidemi
saygı sınırlarını aşmadığı sürece bana göre bi sıkıntı yok şimdilik. halimden memnunumgüzelim uyarman güzel ama sunu söyleyeyim hakan beyle aramizda belli bir sakamız birbiimize nazımız var. durup dururken kimseyle boyle konusmam hakan beyinde bu durumdan sikayetci yada rahatsız oldugunu sanmıyorum rahatsız olsa uyarır beni![]()
o zamn reköre dede laborant ve veteriner saglıkta dahil bazı bölümlere staj uygulaması getirsinleraöfdestek ailesine canım feda![]()
tmm aklımda merak etme seno zamn reköre dede laborant ve veteriner saglıkta dahil bazı bölümlere staj uygulaması getirsinler![]()
tesekkür ederim.saygı sınırlarını aşmadığı sürece bana göre bi sıkıntı yok şimdilik. halimden memnunum![]()
hepsi şaka tabii ki sonra sizleri eğlendireyim diye geride kalan hayatımı hapiste geçirmek istememHakan fazla uçmak iyi deildirsonra hayallerinden geri kalma... Yok artık reklamı geldi aklıma.
çok teşekkür ederim yakamozweeping eyes imzan süpermiş bu arada![]()