siz merak ettiğiniz üyeyi yazın onlar kendini tanırsın

weeping eyes

Özel Üye
Yüksek lisans yaptın demi kardeşim :D Telefonların bilirim hiç susmazdı :D Devam Bir iki sene için 4 yıl daha okumaya :)
ne yüksek lisansı benim fahrî doktoram bile var :D:D:D dediler ki gel üniversitemize gel ille profesör ol senin bigilerinden istifade edecek bi sürü insan var diye ama ben Kayseri ye aöfdestek ailesine hizmet için kabul etmedim rektör hala arar beni :D:D:D

crazy_angel

Yeni Üye
yas kelale ermis derer neden hal bekarsiniz biraz oe bir oru olacak ama hayatinizin devaminda birlikte olmak isteginiz biri var mi?::) burcunuz ne nelerden hoslanirsin. nick adini neden weeping eyes koydun ve son orum sıkı dur . ıssız bir adaya düssen yanina alacagin tek sey ne (bu 3 seyden biri bendim beni unutma , neye bu sakaydi ) :D

güzelim

Yeni Üye
yas kelale ermis derer neden hal bekarsiniz biraz oe bir oru olacak ama hayatinizin devaminda birlikte olmak isteginiz biri var mi?::) burcunuz ne nelerden hoslanirsin. nick adini neden weeping eyes koydun ve son orum sıkı dur . ıssız bir adaya düssen yanina alacagin tek sey ne (bu 3 seyden biri bendim beni unutma , neye bu sakaydi ) :D
Çok samimisin arkadaşım :D

sonsuz_nur

Özel Üye
ne yüksek lisansı benim fahrî doktoram bile var :D:D:D dediler ki gel üniversitemize gel ille profesör ol senin bigilerinden istifade edecek bi sürü insan var diye ama ben Kayseri ye aöfdestek ailesine hizmet için kabul etmedim rektör hala arar beni :D:D:D
rektörle aranız o kadar iyiyse bizde aöf destek ailesi olarak senden bişey isteyelim rektöre ilet o zman sen istiyosan yapar hani o kadar çok istiyosa senin profesör olmanı kırmz seni:D:D demi

weeping eyes

Özel Üye
daha dur yaa yaşımız başımız kaç :D:D birlikte olmak istediğim insan vardır muhakkak ama bu zor bi soru bende kalsın istersen çünkü evlilik çok farklı birşey ilerisi için birşey söylemek olmaz ama ben hep ciddi olmuşumdur öyle sevgilim olsun diye sevgilim olmuyor :p:p burcum terazi genellikle özelliklerini taşıyorum kibar nazik duygusal esprili yani tipik genç kızların hayalini süsleyen bi profil :p:p:D:D:D weeping eyes bi şarkı ismi daha doğrusu fon müziği bende çok özel bi yeri var ve her yerde adım bu şekilde geçiyor yani benimle özdeşleşti diyebilirim gerçek adım HAKAN daha önce söylemedim sanırım:D ıssz adaya düşsem bile eminim her türlü imkanım olurdu yoksa oradan kurtulmanın yolunu bulurdum ama (yine de soru bu ya ) en sevdiğim insan olsun isterdim ( klasik bi cevap sanırım ) :)

weeping eyes

Özel Üye
güzelim uyarman güzel ama sunu söyleyeyim hakan beyle aramizda belli bir sakamız birbiimize nazımız var. durup dururken kimseyle boyle konusmam hakan beyinde bu durumdan sikayetci yada rahatsız oldugunu sanmıyorum rahatsız olsa uyarır beni :eek:
saygı sınırlarını aşmadığı sürece bana göre bi sıkıntı yok şimdilik. halimden memnunum :)

BURCU

Çok Özel Üye
Hakan fazla uçmak iyi deildir :) sonra hayallerinden geri kalma... Yok artık reklamı geldi aklıma.

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,436
Kullanıcılar
90,726
Son üye
BexlasSob