Soru ve Sorunlarınızı Burda Paylaşın

ksk_prens

Yeni Üye
Bölüm:
Kamu Yönetimi
pırıl pırıl parlıyor

BilgeC

Yeni Üye
:) evet tarzımı da yansıtıyor.görür görmez resimde kendimi buldum.İşte kitap okumayı ever bi hali,giyim stili, aksesuarlar felan kendimi gördüm sanki.bir farkla ;bu kız sarı saçlı ben siyah...:)

osga2225

Yeni Üye
mrb .ben notlarımı burda paylasmak istiyorum ama nasıl yollanıyor bulamadım bitürlü yardımcı olurmusunuz

ksk_prens

Yeni Üye
Bölüm:
Kamu Yönetimi
normal yazarak paylaşabılırsın mesela ısletme-90 dıyerek

osga2225

Yeni Üye
mrb ben notlarımı eklemek istiyorum siteye ama bulamadım nerden nasıl eklıcem bılgı verırımısınız lütfen .ben genelde bilgisayardan yazsrak calısıyorumm.bari yazdıklarım bosa gitmesın herkesle paylasayım diyorum .nasıl yollayabilirim bilgi verıreımısınız .cok acele lütfen,,,,,

osga2225

Yeni Üye
Iiyide bilgisayada kayıtlı belgemı buraya kopyalayamıyorum olmuyor

ksk_prens

Yeni Üye
Bölüm:
Kamu Yönetimi
sen yapamamısndır elle yazarak yap

kevin_norton

Yeni Üye
evet öyle bır sey olamaz başarı notun 50 oldumu gecersın. vize sınavının %30'u Final veya bütünleme notunun %70'i 50 yi geçtimi dersten geçmiş sayılıyorsun.Şöyle yapabilirsin eğer final sınavına hazırlanmadıysan 04-05 eylül deki bütünleme sınavına gir finale hiç girme ozaman .Ben de finale hazırlanmadım finale girmeyeceğim nasıl olsa hak verilmiş bütünlemeye gireceğim.

kevin_norton

Yeni Üye
ben böyle diyorum diye böyle yapan çok olmasın ha.başından söyliyim.benim ki sadece bir tavsiye sonra bütünleme sınavına hazırlanmadan giren filan olur.sonra dersten kalırsa 2 dersten kalırsa 1. sınıfı yeniden okuyor.o 2 dersi vermek için yeniden 1. sınıfı okuyor.Ben burda bu hatırlatmayı yaptım.sonra efendim ben duymamıştım,ben bilmiyorum,sen yönlendirdin deme.bana kalsa finale girmek te fayda var.finale girin bence.

ksk_prens

Yeni Üye
Bölüm:
Kamu Yönetimi
ya sen neden gırmıyonkı gır sansını dene sonra ıcınde kalmasın

yaban_gulu77

Yeni Üye
ben böyle diyorum diye böyle yapan çok olmasın ha.başından söyliyim.benim ki sadece bir tavsiye sonra bütünleme sınavına hazırlanmadan giren filan olur.sonra dersten kalırsa 2 dersten kalırsa 1. sınıfı yeniden okuyor.o 2 dersi vermek için yeniden 1. sınıfı okuyor.Ben burda bu hatırlatmayı yaptım.sonra efendim ben duymamıştım,ben bilmiyorum,sen yönlendirdin deme.bana kalsa finale girmek te fayda var.finale girin bence.
peki diyelim ki 3 dersten kaldik, 1. sinifin butun derslerini mi tekrar alacagiz yani gectigimiz dersleride mi alicaz yoksa sadece kaldigimiz 3 dersimi tekrar okuyacagiz, yani 1. sinifi komple mi okuyacagiz yoksa sadece kalinan dersleri mi?

ayşeilknur

Yeni Üye
sadece kalan 3 dersinizin sınavına gireceksiniz.geçerli not aldıkların derslerden sınava girmeyeceksiniz. :)

kevin_norton

Yeni Üye
evet yaban gülü sadece kaldığın derslerden 1. sınıfı tekrar ediyorsun.

BilgeC

Yeni Üye
Arkadaşlar liseden sonra girilen KPSS 'nin başvuru tarihleri belli oldumu ve sınav ne zaman acaba ?

edebiy@tçı

Yeni Üye
arkadaşlar nasıldı tde soruları yorumlarınızı bekliyorum

göktuğun

Yeni Üye
Osmanlı Türkçesi yine yazım üzerine idi.Boşluk doldurmalı olan sorular Arap harfli Türkçeyi okuyanlar için çok kolaydı.Üç dört saniyede çözülecek sorulardı onlar.Bir soru büyük ünlü uyumu ile ilgili ve bir başka soru da geçişli fiille ilgili idi.Bunlar da yine çok basit sorulardı.

Divan Edebiyatı"nda ise ebcedle ilgili olarak hiç soru çıkmadı.O da yine terimlere dayalı bir sınav olmuşdu.Ben şimdiden ikinci sınıfa geçeçek arkadaşları tebrik ediyorum.

BilgeC

Yeni Üye
Ok bugünden yatırdım bankaya ücreti , teşekkürler...edindiğin bilginin adresini kopyalar mısın rica etsem daha detaylı bilgiler daha almak istiyorum da...

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,437
Kullanıcılar
90,729
Son üye
ThomasPar