peki diyelim ki 3 dersten kaldik, 1. sinifin butun derslerini mi tekrar alacagiz yani gectigimiz dersleride mi alicaz yoksa sadece kaldigimiz 3 dersimi tekrar okuyacagiz, yani 1. sinifi komple mi okuyacagiz yoksa sadece kalinan dersleri mi?ben böyle diyorum diye böyle yapan çok olmasın ha.başından söyliyim.benim ki sadece bir tavsiye sonra bütünleme sınavına hazırlanmadan giren filan olur.sonra dersten kalırsa 2 dersten kalırsa 1. sınıfı yeniden okuyor.o 2 dersi vermek için yeniden 1. sınıfı okuyor.Ben burda bu hatırlatmayı yaptım.sonra efendim ben duymamıştım,ben bilmiyorum,sen yönlendirdin deme.bana kalsa finale girmek te fayda var.finale girin bence.
henuz bu bolumde degilim fakat bu yil 319 puan aldim ygs den, seneye olacak insallah, bilgi icin tesekkurlersadece kalan 3 dersinizin sınavına gireceksiniz.geçerli not aldıkların derslerden sınava girmeyeceksiniz.![]()
sen gırdınmı fınallereevet yaban gülü sadece kaldığın derslerden 1. sınıfı tekrar ediyorsun.
evet basvurular basladi, 31 mayis- 2 temmuz arasi basvuru yapilabiliyor, basvuru suresini baya uzun tutmuslarArkadaşlar liseden sonra girilen KPSS 'nin başvuru tarihleri belli oldumu ve sınav ne zaman acaba ?