yardımınıza ihtiyacım var...

irfanseren

Yeni Üye
arkadaşlar benim vize notlarım oldukça düşük finallerede ikamet değişikliği nedeniyle giremedim iktisat 3. sınıfta okuyorum ve geçebileceğim 4 adet ders belirledim murat kitaplarından final bölümüne ait soruları çözüyorum ve siteden çıkmış 2003-2007 sınav sorularının çıktısını aldım ezberlemeyi düşünüyorum sizce bütünlemede faydası olur mu veya böyle bir çalışma tekniği kullanan var mı??? acill cvplarınızı bekliyorum

tembell

Yeni Üye
bende ıktısat 4 ogrencısıyyım hastalık nedenıyle hepsınden kaldım nasıl yapcam bılmıyorum mezun olmak ıstıyorum artık allah hepımıze yardım etsın

rainbow

Özel Üye
Arkadaşlar hemen umutsuzluğa düşmeyin ,çalışmaya başlayın bir an önce..Önce konuyu anlamanız arkasından çok soru çözmeniz gerekiyor.Hem geçmiş yıl sorularını hemde ünite sonlarındaki sorularını çözün...Eğer isterseniz yapamayacağınız birşey yok bana göre...Ama fazla da geçmiş yıl sorularına güvenmeyin aöf 'dir ne yapacağı belli olmaz...Çok tekrar işe yarıyor ...nacizane fikrim ....şimdiden başarılar tüm bütcülere ....(banada tabiki ).....:cool:

sanko86

Yeni Üye
@irfanseren - çalışma şekliniz güzel bende bu şekilde çalışıyordum.

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,436
Kullanıcılar
90,728
Son üye
Merlin AI row