slm mıllet ben ugur ben sınfta kaldım kaydımı dondurmak ıstıyorum ne yapmam gerekıyor evrak para olarak acil cvb verırsenız
bıde tarih nezamana kadar
Harç parasını yatırmazsanız zaten kaydınız donuyor.
slm mıllet ben ugur ben sınfta kaldım kaydımı dondurmak ıstıyorum ne yapmam gerekıyor evrak para olarak acil cvb verırsenız
bıde tarih nezamana kadar
ok saol ama bısey daha sorcam devam etmek istediğimde aktif hale gecirebılıyormuyum ve nekadar dondurabılıyorumHarç parasını yatırmazsanız zaten kaydınız donuyor.
ok saol ama bısey daha sorcam devam etmek istediğimde aktif hale gecirebılıyormuyum ve nekadar dondurabılıyorum
1 sene dondurabiliyorsun..ertesi yıl kaydını yenilemek zorundasın yoksa kaydın silinir..başarılar..ok saol ama bısey daha sorcam devam etmek istediğimde aktif hale gecirebılıyormuyum ve nekadar dondurabılıyorum
ҳ̸Ҳ̸ҳ ظỳ ~ ∫øήkèź ';153384' Alıntı:
2009-2010 Öğretim Yılı Açıköğretim İktisat ve İşletme Fakültelerindeki Öğrencilerin Kayıt Yenileme İşlemleri
2009-2010 Öğretim yılı Açıköğretim İngilizce Öğretmenliği Lisans Programı ve Bilgi Yönetimi Ön Lisans programının planlanan kayıt yenileme tarihleri aşağıda verilmiştir...
Planlanan Kayıt Yenileme Tarihi :
19 Ekim 2009 - 28 Ekim 2009
Planlanan Mazeretli Kayıt Yenileme Tarihi :
30 Ekim 2009
2009-2010 Öğretim yılı Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinin planlanan kayıt yenileme tarihleri aşağıda verilmiştir...
Planlanan Kayıt Yenileme Tarihi :
01 Aralık 2009 - 25 Aralık 2009
Planlanan Mazeretli Kayıt Yenileme Tarihi :
22 Aralık 2009 – 25 Aralık 2009
BURADAN öğrenebilirsiniz. Kolay gelsin.merhaba, ben bişey sormak ıstiyorum.Ben intibaktan 3.sınıfa gectım bu yıl kayıt tarıhını ve harc parasını ne kadar oldunugu nerden öğrenebilirim,eğer bi bilginiz varsa yardımcı olurmusunuz???
slm arkadaşlar ben dış ticaret 1. sınıf öğrencisiyim bu sene kaldım kayıt yenileme tarihleri n zaman acaba tşk ederim![]()
Buna tek söyleceğim;yaa vermeyelim harç ne olcakalmasınlar bizden para alalla:
arkadaşlar vermeyin para yatırmayın harçlara bu yıl bedava :
linç olmdan şaka yaptığımı belirteiym saygılarr :d
![]()
Buna tek söyleceğim;
You say is the nonsense.
Good Bye.
1 aralık ile 25 aralık tarihleri arasında kayıt yenilemeler yapılacak harç yaklaşık 250 olarak biliyorum...merhaba arladaşlar halkla ilişkiler 2. sınıfa gectim hangi tarihler arsaında kayıt yenilemem lazım birde harc ücreti ne kadar?
merhaba arkadaşlar,bu konularda malesef cahil olduğumu belirtip bi kaç soru sormak istiyorum.. Ben açık öğretim işletme 1. sınıf öğrencisiyim.. 3 ders verdim 4 ders bırakıp sınıfta kaldım..kayıt yenileme hakkında bi kaç sorum olcak; İlk sorum kayıt yenileme tarihi 1-25 aralık herhalde ?? Bu tarihten önce harç parasını yatırabiliyomuyuz ?? İkinci sorum,ben geçen sene kayıt olurken sadece kayıt esnasında harç parasını yatırdığımı hatırlıyorum.. Başka da bişey yatırmadım,ama bazı arkadaşlar 2 taksit halinde yatırdıklarını söylemiş.. Herhalde 1 taksit borcum var,varsa ne olcak ? Yada sadece tek taksit halinde mi oluyor ?? Bunu nasıl öğrenebilirim ? Son sorum ise,işletme bölümün harç parası ne kadar ?? Kusura bakmayın zamanım kısıtlı olduğu için araştırıp öğrenemedim,sizden yardım istiyorum..
![]()
arkadaşlar ilk taksidi kayıt yenileme zamanın da mı ödeyeceğiz yoksa daha sonra mı?????