2009-2010 harc ücretleri ve kayıt yenileme tarihleri..?

biz10

Yeni Üye
ҳ̸Ҳ̸ҳ ظỳ ~ ∫øήkèź ';153384' Alıntı:

2009-2010 Öğretim Yılı Açıköğretim İktisat ve İşletme Fakültelerindeki Öğrencilerin Kayıt Yenileme İşlemleri

2009-2010 Öğretim yılı Açıköğretim İngilizce Öğretmenliği Lisans Programı ve Bilgi Yönetimi Ön Lisans programının planlanan kayıt yenileme tarihleri aşağıda verilmiştir...

Planlanan Kayıt Yenileme Tarihi :

19 Ekim 2009 - 28 Ekim 2009

Planlanan Mazeretli Kayıt Yenileme Tarihi :

30 Ekim 2009

2009-2010 Öğretim yılı Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinin planlanan kayıt yenileme tarihleri aşağıda verilmiştir...

Planlanan Kayıt Yenileme Tarihi :

01 Aralık 2009 - 25 Aralık 2009

Planlanan Mazeretli Kayıt Yenileme Tarihi :

22 Aralık 2009 – 25 Aralık 2009

yanlışlık yapmayın arkadaşlar genelde ingilizce ögrencilerinin kayıt tarihlerinde iktisat fakülteliler gidip saatlerce sıra bekleyip bürodakileri kızdırıyolar

aynurr

Yeni Üye
merhaba, ben bişey sormak ıstiyorum.Ben intibaktan 3.sınıfa gectım bu yıl kayıt tarıhını ve harc parasını ne kadar oldunugu nerden öğrenebilirim,eğer bi bilginiz varsa yardımcı olurmusunuz???

hardalovic

Yeni Üye
slm arkadaşlar ben dış ticaret 1. sınıf öğrencisiyim bu sene kaldım kayıt yenileme tarihleri n zaman acaba tşk ederim :)

rainbow

Özel Üye
slm arkadaşlar ben dış ticaret 1. sınıf öğrencisiyim bu sene kaldım kayıt yenileme tarihleri n zaman acaba tşk ederim :)

KAYIT YENILEME TARİHLERİ

2009-2010 Öğretim yılı Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinin planlanan kayıt yenileme tarihleri aşağıda verilmiştir.

-Planlanan Kayıt Yenileme Tarihi

-Planlanan Mazeretli Kayıt Yenileme Tarihi

bigangel

Yeni Üye
yaa vermeyelim harç ne olcak :D:D:D almasınlar bizden para alalla::D:D:D:D arkadaşlar vermeyin para yatırmayın harçlara bu yıl bedava ::D:D:D linç olmdan şaka yaptığımı belirteiym saygılarr :d:D:D

bigangel

Yeni Üye
saçma veya değil

ben espirisine bişeyler yazmak istedim ve aynı şekilde yazan kişilerden de mizahi yazılar bekleidm bu şekilde bir şeye gerek yoktu ...durup dururkende benim sinirimi tavan yaptırmanın alemide yok ... sizede byby
Buna tek söyleceğim;

You say is the nonsense.
Good Bye.

mcan23

Yeni Üye
merhaba arladaşlar halkla ilişkiler 2. sınıfa gectim hangi tarihler arsaında kayıt yenilemem lazım birde harc ücreti ne kadar?

CHAKALLLLL

Yeni Üye
merhaba arkadaşlar,bu konularda malesef cahil olduğumu belirtip bi kaç soru sormak istiyorum.. Ben açık öğretim işletme 1. sınıf öğrencisiyim.. 3 ders verdim 4 ders bırakıp sınıfta kaldım.. :) kayıt yenileme hakkında bi kaç sorum olcak; İlk sorum kayıt yenileme tarihi 1-25 aralık herhalde ?? Bu tarihten önce harç parasını yatırabiliyomuyuz ?? İkinci sorum,ben geçen sene kayıt olurken sadece kayıt esnasında harç parasını yatırdığımı hatırlıyorum.. Başka da bişey yatırmadım,ama bazı arkadaşlar 2 taksit halinde yatırdıklarını söylemiş.. Herhalde 1 taksit borcum var,varsa ne olcak ? Yada sadece tek taksit halinde mi oluyor ?? Bunu nasıl öğrenebilirim ? Son sorum ise,işletme bölümün harç parası ne kadar ?? Kusura bakmayın zamanım kısıtlı olduğu için araştırıp öğrenemedim,sizden yardım istiyorum.. :(

rainbow

Özel Üye
merhaba arkadaşlar,bu konularda malesef cahil olduğumu belirtip bi kaç soru sormak istiyorum.. Ben açık öğretim işletme 1. sınıf öğrencisiyim.. 3 ders verdim 4 ders bırakıp sınıfta kaldım.. :) kayıt yenileme hakkında bi kaç sorum olcak; İlk sorum kayıt yenileme tarihi 1-25 aralık herhalde ?? Bu tarihten önce harç parasını yatırabiliyomuyuz ?? İkinci sorum,ben geçen sene kayıt olurken sadece kayıt esnasında harç parasını yatırdığımı hatırlıyorum.. Başka da bişey yatırmadım,ama bazı arkadaşlar 2 taksit halinde yatırdıklarını söylemiş.. Herhalde 1 taksit borcum var,varsa ne olcak ? Yada sadece tek taksit halinde mi oluyor ?? Bunu nasıl öğrenebilirim ? Son sorum ise,işletme bölümün harç parası ne kadar ?? Kusura bakmayın zamanım kısıtlı olduğu için araştırıp öğrenemedim,sizden yardım istiyorum.. :(

KAYIT YENILEME

2009-2010 Öğretim yılı Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinin planlanan kayıt yenileme tarihleri aşağıda verilmiştir.

-Planlanan Kayıt Yenileme Tarihi

-Planlanan Mazeretli Kayıt Yenileme Tarihi

Bu tarihlerden önce harç parasını yatıramazsınız.Harç parasını yatırdıktan sonra size verilen dekontla aöf bürosuna giderek kimlik kartınzı güncelleyorsunuz.Yatıramadığınız harç parası hakkında bürodan bilgi alın.Size gelecek klavuzda harç parasını öğrenebilirsiniz.İyi forumlar.

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Son mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
17,438
Kullanıcılar
90,730
Son üye
34kdd