Hayır arkadaşım hazırlık okuyanlar, 3. sınıfa geçtiklerinde bi daha kayıt yaptırmak zorundalar. 26 ekim - 25 kasım tarihleri arasında kaydını yaptıracaksın. İnternet başvuru belgen ile birlikte bürona gidip kaydın gerçekleşecek. Ama büroya gitmeden önce harç ücretini yatırman lazım.
Şu an kayıt süren hala devam etmekte. Geç kalma bence.
Kaydını şu siteden yapacaksın Tıklayınız.
Verdiğim siteden "Lisans Öğrenimine Hazırlık Programından 3. Sınıfa Kayıt" ibaresine tıkla. Detaylıca oku, orada gayet açık anlatılmış zaten.
Bunu yapmalarının sebebi sen şu an örgündeki gibi intibakta kabul ediliyosun.
Normal öğrenim görenlerle aynı değilsin.
Kısmet olur da 3. sınıftan 4. sınıfa geçersen, yani seneye normal kayıt yenileme yapacaksın. 1-25 aralık tarihleri arasında.
Bu durum sadece hazırlıktan 3. sınıfa geçişte var.
Verdiğim siteden internet başvurunu yap. Harç paranı öğren, Vakıfbank'a yatır,
büroya git, kaydını gerçekleştir. Başvuru 10 dakikanı almaz. Kolay bir işlem merak etme.
Kolay gelsin.
Merhabalar ben yeni M.y.O elektrik bölümü mezunuyum bu sene AöF e basvuru yapmak istiyorum söylediğiniz yere tıkladım (internetten basvuru) ama bana uygun olan başvuru yöntemi nasıl olucak onu anlayamadım :
Lütfen aşağıdan başvuru yapacağınız kayıt türünü seçiniz: *
Dikey Geçiş
Meslek Yüksekokulu veya Açıköğretim Fakültesi Ön Lisans Programlarından mezun olanlar Dikey Geçiş kapsamında
başvuru yapabilirler. Hangi program mezunlarının başvurabileceklerini, bağlantıyı izleyerek öğrenebilirsiniz. *
Ek Yerleştirme *
İkinci Üniversite
Örgün yükseköğretim programlarında kayıtlı veya mezun öğrenciler, alanları dışındaki programlara başvurabilirler.
Hangi programlara başvurulabileceğini, bağlantıyı izleyerek öğrenebilirsiniz. *
Lisans Öğrenimine Hazırlık Programından 3. Sınıfa Kayıt *
Lisans Tamamlama
Lisans Tamamlama kapsamında, 4 yıllık fakülte veya yüksekokullarda okumakta iken 2 yıllık ön lisans diploması
alarak ayrılanlar başvuru yapabilirler. Hangi program mezunlarının başvurabileceklerini, bağlantıyı izleyerek
öğrenebilirsiniz.
Hocam ben 3. sınıftan devam edip işletme bölümü veya Halkla ilişkiler bölümü bitirip 4.yıllık diploması almak istiyorum . aynı zamanda M.Y.O dan aldığım diplomayıda almak istiyorum . Yardımcı olursanız sevinirim ...