evet canımben sana hesaplamı stım 1.00 altında demıstım dogru cık tı
evet canımben sana hesaplamı stım 1.00 altında demıstım dogru cık tı
şimdi bu dersler ile ilgili 2013 güz dönemindeki ortalamalar (çan eğrisi) bu mudur?aynen oyle
ve her sınavda degısıyoooooooooooşimdi bu dersler ile ilgili 2013 güz dönemindeki ortalamalar (çan eğrisi) bu mudur?
yani kısaca
iktisada giriş 1 'in olayı bu
en az bi bc filan almak lazım.
AA 60,43
AB 57,25
BA 53,02
BB 49,85
BC 46,67
CB 42,44
CC 39,27
CD 36,09
DC 31,86
DD 28,69
neyse artık benim anladığım, yüksek tutucan notları.. çan eğrisine filan takılmican.ve her sınavda degısıyooooooooooo
3.00 la 3.49 onur belgesı 3.50 ve ustu yuksek onur alıyooooarkadaşlar dönem ortalaması 3.00 ın üzerinde olanlar mı onur belgesi alabiliyor?
rıca ederımbu haber çok iyi oldu.teşekkür ederim![]()
Yıllık sistemde okurken krediliye geçen arkadaşlar AÖF bize yine yamuk yaptı, eski sisteme göre notlandırılmış ve dönem ortalamasıda o sisteme göre oluşmuş olan arkadaşlar aöf yine yapacağını yaptı eski dönem ortalamasıyla kredili sistem dönem ortalamasını karıştırıp genel ortalama çıkardıki akıllara zarar,Öğretim Yılı ; 2012
Dönem ; 1
Dönem Not Ortalaması ; 2,64
Genel Not Ortalaması ; 1,78
Durum ; Uyarı
Benim bu dönem not ortalamam 2.64 geldi ama neden uyarı diyor birde genel not ortalamam 1.78 yazıyor ben bundan birşey anlamadım bilen biri açıklarsa sevinirim :S
yaanı yıllık sitemdeki notları krediliye uyarlayıp ortalmasını almışlar.Öğretim Yılı ; 2012
Dönem ; 1
Dönem Not Ortalaması ; 2,64
Genel Not Ortalaması ; 1,78
Durum ; Uyarı
Benim bu dönem not ortalamam 2.64 geldi ama neden uyarı diyor birde genel not ortalamam 1.78 yazıyor ben bundan birşey anlamadım bilen biri açıklarsa sevinirim :S