cok kolay yerleşirsin arkadasım...lutfen sorumu yanıtlarmısınız ben bu sene 2009 yılında össye gırdım ancak yerlesmedım ıkıncı tercıhlerde anadolu unıversıtesı acıkgoretım fakultesı t.dili ve edebiyatı bölumunu yazmak ıstıyorum
sozel2 puanım 260
esıtagırlık2 puanım 246
bırıncı bolumden de sozel1 puanım 185
acaba ıkıncı tercıhlerde yerlesebılırmıyım cok acıl yanıtlarsanız cok memnun olacagım
Herhangi bi bölüme yerleştiğin için açıköğretimin kontenjanlı bölümlerini tercih edemezsin. Ama kontenjansızlar hakkında bi bilgim yok. En yakındaki dersanenin rehberlik öğretmenine danışabilirsin en doğrusunu sana o anlatacaktırMrb ben bu sene 2 yıllık kazandım ama gitmicem ikinci tercihlerde açıköğretimi tercih etmek istiyorum herhangi bi sorun olurmu cvp yazarsanız çok ii olurr tşkrler
Yaptıramazsın, çünkü stajını tamamlamadan mezun olmuş sayılmazsın.hocam merhaba ben iki yıllıık myo okuyorum alttan hiç bi dersim kalmadı ve sadece stajım kaldı eğer kayıt zamanına kadar stajı bitiremesem dahi aöf 3, sınıfa kayıt yaptırabilirmiyim?şimdiden teşekkürler
a-) İşsizlikben türk dili ve edebiyatı bölümünün iş olanaklarını sorabilir miyim.teşekkürler.