sorun neydı bıldığım kadarıyla yardımcı olabillirim .Benim sorularıma cevap yazacak kimse olmayacak herhalde(
sorun neydı bıldığım kadarıyla yardımcı olabillirim .Benim sorularıma cevap yazacak kimse olmayacak herhalde(
Bu bölum çok ılgi çektı.Merhaba arkadaşlar öncelikle ben tarih bölümü mezunuyum.Edebiyat bölümünün açılmasına çok sevindim.Ben de ikinci üniversite olarak bu bölümü okumak istiyorum.Ancak kafamda bazı sorular var yardımcı olursanız sevinirim.İlk olarak ben Fen-Edebiyat çıkışlıyım edebiyat bölümünü tercih etme hakkım var mı?Çünkü açıköğretim duyuru kısmında alan dışı tercih yapılacaktır deniyor.Acaba Fen-Edebiyat Fakültesi'nden mezun olmam bu durumu engeller mi?İkinci olarak ise ikinci üniversite okuyanlar açıköğretimde 3.sınıftan başlıyorlar diye bir şey duydum,acaba bunun doğruluk payı var mıdır?Bilgisi olan arkadaşlar bu bilgilerini paylaşırlarsa sevinirim.Ayrıca kayıt yaptırmış tüm arkadaşlara başarılar dilerim.Azim mutlaka başarıyı getirir.Zaten yapabileceğine inanmak yolun yarısını kat etmek demektir.Burada insanların hevesini kırmak doğru değil.Eğer devlet böyle bir bölüm açmış ise bu tartışmaların olacağını da mutlaka biliyor ve ona göre adım atıyordur demektir.Saygılarımla...
Bunu daha önce yazmıştım tekrar yazim dedim,yardımcı olursanız çok sevinirim..
evet arkadaşım malesef açıköğretim fakültesi yazıyor çünkü türk dili ve edebiyatı açıköğretim fakültesinde mesela iktisad mezunlarına açıköğretim yazmıyor çünkü iktisad fakültesi olduğu içinarkadaslar dıplomada acıkogretım yazcak mı onunla ilgili acıklama yok gecıcı belgede yazıyor acıkogretım dıye nırmal kımlık gelınce yazmaz dımı
Aynen size katılıyorum..Bilen bilmeyen herkez bir şeyler söylüyor zaten.KOLAYI HERKES BAŞARIR önemli olan zoru başarmaktır. ben bu bölümde okuyacak arkadaşlarımın başarılı olacaklarına inanıyorum. kimsenin lafını takmayın daha doğrusu takmayalım....![]()
senin sıkıntın sana kalsın neden bu çekememezlik anlamıyorum bu fırsat size tanınmadı o yüzden deli oluyorsunuz.hayal felan gördüğümüz yok gerçekleri konuşuyoruz.yökle akraba felansınız herhalde açıköğretimlileri öğretmen felan yapmayacağını bildiğinize göre çünkü yök ün resmi sitelerinde felan bize tanınacak haklar alen açık ortada size özel sır veriyorlar herhalde bizden aldıkları kayıt paraları da size geliyordur. madem örgün de okuyorsun ve açıköğretimlileri aşağılıyorsun neden çok eksiğin var demekki bulunduğun yerin hakkını verememişsin sen atanabilecek misin bakalım. BÜYÜK LOKMA YE BÜYÜK KONUŞMA...millete akıl vermek yerine oturda kendi sıkıntılarınla uğraşBen edebiyat öğretmenliği 4. sınıftayım.Össde 350leri aşıp buralara geldik,bizim bile atanma konusunda sıkıntılarımız varken açıköğretime yazılanlar ne ümit ediyor merak ediyorum.Bana kalırsa hayal görmeyin gerçekçi olun.Yüzbinlerle ifade edilen edebiyat öğretmenliği mezunu atama beklerken kimse açıköğretimlileri öğretmen yapmaz.Edebiyat okumak sandığınız gibi kolay değil,4. yılımda olmama rağmen öğrenmem gereken çok şey var.Açıköğretimlileri öğretmen olarak atayacaklarını söyleyenler sizi kandırıyorlar,kayıt parası almak için ortaya bunu attılar,ama okuyun da görün bakalım atanacak mısınız.
ya insanı bu kadar karamsarlığa sürüklemenin ne anlamı var hayret ya zaten korkuyoruz bu da çok iyi oldu tebrikler yani
bence bi özür borçlusun!daha önceki forumlara bakarsan bu konuşmayı yapmazdın ben bu sene kayıt oldum tutarsızda konuşmuyorum!başka bişi de söylemicem sadece bak alıntı yapmadan direk yazdığım için anlatamadım kendimi çok dolu olunca böle tepki verdin heraldeBen edebiyat öğretmenliği 4. sınıftayım.Össde 350leri aşıp buralara geldik,bizim bile atanma konusunda sıkıntılarımız varken açıköğretime yazılanlar ne ümit ediyor merak ediyorum.Bana kalırsa hayal görmeyin gerçekçi olun.Yüzbinlerle ifade edilen edebiyat öğretmenliği mezunu atama beklerken kimse açıköğretimlileri öğretmen yapmaz.Edebiyat okumak sandığınız gibi kolay değil,4. yılımda olmama rağmen öğrenmem gereken çok şey var.Açıköğretimlileri öğretmen olarak atayacaklarını söyleyenler sizi kandırıyorlar,kayıt parası almak için ortaya bunu attılar,ama okuyun da görün bakalım atanacak mısınız.