Açıköğretim Türk Dili ve Edebiyatı Lisans Programı

Pvt.Enis

Yeni Üye
açık öğretim fakültesi Türk Dili ve Edebiyati bölümü mezunlarına öğretmenlik hakkı tanınabilir mi?
Mezun olduğumuz takdirde , iş hayatında ne gibi artılarımız olacak?
cevap yazarsanız sevinirim.
evet bu bölümden mezun olan arkadaşlar dershanede türkçe öğretmenliği yapabilir ama devlet kadrosunda çalışacak olanlar fermasyon alması gerekmektedir..

sskaradogdu

Yeni Üye
sırf sana cevap yazmak ıcın uye oldum.. bu ne kadar egoist bi düşünce.. bu bölümün acılması senı ne kadar rahatsız etmıs görüyoruz.. ama acıkan okumak da sandıgın kadar basit degil. zannediyosn kı acıktan okyanlar yatarak okuyo.. emin ol senden daha fazla calışanlar vardır.. bi düşün bakalım herkes senın sahıp oldugun ımkanlara mı sahıp???? kımısı maddı kımısı de ailesi vs vs yönlerden okuyamıyo.. ne yani cahıl mı kalsınlar.. sen nasıl edebiyat okuyosun anlamıyorum ki.. bunları hiç mi düşünmmüyosun yada bunları hıç mu dusundurmediler sana.. yazık ya acıyorum size gercektenn.. at gözlugu takmıs uni havasına girmişsiniz. ama hayat sandıgınız kadar basıt degil!!!

"Biz cahil dediğimiz zaman,mektepte okumamış olanları
kastetmiyoruz.Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir." ___M. Kemal Atatürk___

Pvt.Enis

Yeni Üye
Selam arkadaşlar benim işler biraz karışık :) ben bu yıl öss tercih yaptım iki yıllık geldi ancak gitmedim bide aöf maliye okuyorum oda dört yıllık aöf ikinci sınıftayım ama iki yıllık meslek yüksek okuluna gitmedigim için türk dili edebiyatına kayıt yapamıom aöf kayıt yapamıyorum ek yerleştirmedede seneye girsem össye puanım düşücek acaba seneye aöf türk dili edebiyatına kayıt yapabilirmiyim?? Maliyeyi bırakıp lütfen yardımcı olursanız sevinirim gerçekten durumum karışık :(((
aynı sorun bendede var kardeşim maalesef bende geçensene 2 yıllık üniversite kazandım. ve 1 hafta gidip okuldan ayrıldım.. sonra 1 sene boyunca büyük boşta kaldım tekrar öss ye girip açıköğretimden bu bölümü yazdım..yalnız son hakkım olduğu için tekrar öss ye giricem...

şimdi senin sorununa gelince.. sen 2 yıllık yazmşsn ve tutmuş..ya gidiceksin ya da boşta kalıp seneye öss ye gireceksin..ama söylediğim gibi 2 yıllık üniversite fasa fiso.. seneye öss ye gir yaz bu bölümü zaten barajı aşınca alıyo..

ozlemglr

Yeni Üye
yardımmmmmm

aynı sorun bendede var kardeşim maalesef bende geçensene 2 yıllık üniversite kazandım. ve 1 hafta gidip okuldan ayrıldım.. sonra 1 sene boyunca büyük boşta kaldım tekrar öss ye girip açıköğretimden bu bölümü yazdım..yalnız son hakkım olduğu için tekrar öss ye giricem...

şimdi senin sorununa gelince.. sen 2 yıllık yazmşsn ve tutmuş..ya gidiceksin ya da boşta kalıp seneye öss ye gireceksin..ama söylediğim gibi 2 yıllık üniversite fasa fiso.. seneye öss ye gir yaz bu bölümü zaten barajı aşınca alıyo..
slm ya bana cvp yazmışsınız evet ama ben bu yıl girsem össye barajı bilemi geçemem o kadarmı düşerki puanım

AYSEM_1687

Yeni Üye
ARKADAŞLAR CANINIZI BU KADAR SIKMANIN ALEMİ YOK DURDUK YERE STRES YAPMAYIN karamsarlıkla başlarsanız öyle devam eder guzel duşunun guzel olsun

gökçennn

Yeni Üye
http://www.aofforum.com/showthread.php?t=14378

arkadaşlar aofforum sitesinde paylaştığımız konuyla ilgili desteklerinizi bekliyoruz......... sosyoloji, felsefe ve türk dili ve edebiyatı okuyacak arkadaşların desteklerini bekliyoruz ......şimdiden teşekkür ediyorum vakit ayırdığınız için.......

54enes54

Yeni Üye
arkadaslar derslere gırebılıyoz dıye duydum ben o nasıl olcak gıren var mı beklıyom cevap

tbua

Yeni Üye
arkadaslar derslere gırebılıyoz dıye duydum ben o nasıl olcak gıren var mı beklıyom cevap
iyi akşamlar
bulunduğunuz ildeki üniversitede belirli saatlerde derse girebiliyorunuz bürodan net bilgi alabilirsinz

54enes54

Yeni Üye
iyi akşamlar
bulunduğunuz ildeki üniversitede belirli saatlerde derse girebiliyorunuz bürodan net bilgi alabilirsinz

o zaman eskısehırde falan gırebılıyoz mu sen gırıyon mu peki uanda basladı mı derslere gırmek

54enes54

Yeni Üye
arkadaslar bu yenı acılan turk dili ve edebıyatı ile ilgili ders konusunda gıren var mı nasıl gırıyorlar bızı bılgılendırırsenız sevınırım cevap atın

siyama_ronin

Yeni Üye
sırf sana cevap yazmak ıcın uye oldum.. bu ne kadar egoist bi düşünce.. bu bölümün acılması senı ne kadar rahatsız etmıs görüyoruz.. ama acıkan okumak da sandıgın kadar basit degil. zannediyosn kı acıktan okyanlar yatarak okuyo.. emin ol senden daha fazla calışanlar vardır.. bi düşün bakalım herkes senın sahıp oldugun ımkanlara mı sahıp???? kımısı maddı kımısı de ailesi vs vs yönlerden okuyamıyo.. ne yani cahıl mı kalsınlar.. sen nasıl edebiyat okuyosun anlamıyorum ki.. bunları hiç mi düşünmmüyosun yada bunları hıç mu dusundurmediler sana.. yazık ya acıyorum size gercektenn.. at gözlugu takmıs uni havasına girmişsiniz. ama hayat sandıgınız kadar basıt degil!!!

Bir cevapta ben yazayım dayanamadım.Gerçekten çok egoist ve bencil bir düşünce.Sana kendimi örnek vereyim.Açıköğretim lisesi mezunuyum.2009 öss sınavlarında 308 gibi yüksek bir puan aldım.Bende şaştım nasıl olduna fakat almışım.Gelgelelim senin düşüncene.Bende türk dili ve edebiyatı bölümünü tercih ettim.nedeninimi merak ediyorsun.nedeni maddi sıkıntı.o puanla 4 yıllık nice güzel bölümlere yerleşebilirdim.fakat okumasına okunurda neyle okunur.hiç düşündünmü.sen hiç cebinde harçlık olmadan okula gittin günlerin oldumu?.inan benim oldu.Aç gittim günler bile oldu.Yaşamayan bilemez ve bu gibi yerlerde bu şekilde yorumlar yazar.Yök bile senden düşünceli.senin yerinde olsam bu bölümü okumam.Çünkü bu düşüncelere sahipken bu bölümü okuman bi işe yaramaz.Herkese hayırlı forumlar...

nergis44

Yeni Üye
tc kimlik nomu kabul etmiyo ya neden ki

nergis44

Yeni Üye
yok dogruda acılmıyo ya bende anlamdın 100 defadenedim

teorii

Yeni Üye
şuan 4,sınıf kamu yönetimini okuyorum ikinci üniversite olarak bu bölümü seçsem olur mu ?

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,436
Kullanıcılar
90,726
Son üye
BexlasSob