AÖF TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI bölümü hakkında yardım lütfenn :(:(

sefa_06_78

Yeni Üye
bu bölümü okuyupta öğretmen olmak biraz zor sadece kpss şansınız var bu bölümde okuyan öğrenciler dershanede çalışırım diyorsanız size 500 tl verirler sürün babam sürün ama zor bir bölüm benden söylemesi bu bölümü okumaya değmez halamın oğlu türk dili mezunu çukurovadan birde evde çalışıp bu osmanlı tarihi falan arapça farsça nasıl olacak bilmiyorum açıktan okuyan öğrenciler için ilgnç bayağı zor bir bölüm
neden böyle düşünüyonuz ki benim belki yirmi tane tanıdığım var ve hepsi de bu bölümü bitirip öğretmen olmuş kişiler ve sanırım dershaneleri küçümser gibi bi tavrınız var fakat şunu unutmayın üniversite kazanmak için bence sizde dershaneye gitmiş bi insansınız vede hiç de sizin düşündüğünüz gibi bi ücret vermiyorlar dershanelerde galiba siz stajyer bi öğretmenle konuşmuşsunuz unutmayın HERŞEY İNSANLARIN KENDİ İDARESİNDE VE İRADESİNDE GELİŞİR BUNDAN DOLAYIDIR Kİ ''İNSANOĞLU İÇİN İMKANSIZ DENİLEN ÇOK ŞEY VARDI FAKAT ŞU ANDA O İMKANSIZLARIN VE OLAMAZ OLAMAZ DENİLEN ŞEYLERİN BELKİ HEPSİ GERÇEKLEŞMİŞ VEYA GERÇEKLEŞMEK ÜZEREDİR'' İŞTE BUNUN İÇİN KENDİNİZİ VE BU YOLA BAŞ KOYAN KİŞİLERİ BENCE ŞÖYLE SÖYLEYEREK BU ÜLKEDE BÖLÜMSÜZ ÜNİVERSİTE SAÇMALIĞINA KARŞI AÇILAN Bİ SAVAŞIN FERTLERİ OLMAKTAN GRUR DUYMALI VE DUYDURMALISINIZ ..........

menos

Yeni Üye
merhaba arkadaşlar bende bu sene türk dili edebiyatına yerleştim. ama bölümle ilgili pek fazla bilgi yok.gerçekten bulunduğun ildeki üniversitede dilekçe verip örgün eğitimde derslere girebiliyormusun bu konuda bilgilendiriseniz sevinirim.

meleeek

Yeni Üye
2009-2010 Öğretim yılı başvuru ve kayıt tarihleri aşağıda verilmiştir.

Planlanan İnternet Başvuru Tarihi: 23 Eylül 2009 - 20 Ekim 2009
Planlanan AÖF Bürosundan Kayıt Tarihi: 23 Eylül 2009 - 16 Ekim 2009
Planlanan AÖF Bürosundan Mazeretli Kayıt Tarihi:17 Ekim 2009 – 20 Ekim 2009

54enes54

Yeni Üye
arkadaslar ben ders konusunda burodan dedıler kı daha hıç bırsey belli degıl kayıt olurken belli olcak beklıyelım gorelım dıyom ben ama benımde bıldıgım eskısehırde dırek gerebılıyorsun bulundugun yerde ise delekce falanı bılmıom sadece bulundıgun yerde hafta sonları gırebılıyorsun bırde bu yenı acılan bolum oldugu için derslere almama konusunda sıkıntı yaşıyabılırız.

54enes54

Yeni Üye
arkadaslar elime şimdi acıkogretımden yollanan klavuz gectı orda ders ile bırsey yazmıyor onu nasıl ogrenırız ben o klavuzdan bırsey anlamdım anlıyan bana anlatsın

rainbow

Özel Üye
arkadaslar elime şimdi acıkogretımden yollanan klavuz gectı orda ders ile bırsey yazmıyor onu nasıl ogrenırız ben o klavuzdan bırsey anlamdım anlıyan bana anlatsın

Klavuzu iyice inceleseydiniz göreceğiniz dersler yazıyordu.Hangi konu hakkında bilgi isterseniz bulunuyor.Başarılar.

54enes54

Yeni Üye
tamam onu o gereklı belgelerı falan almadım ben bırde orda yenı acılan bolumlerle ilgili hıç ders yok hep musabeue gırıs derslerı falan var ben onu dıyom

54enes54

Yeni Üye
arkadaslar yenı bı bolum acıldı ve ders falan koymucaklar bu nasıl olcak ya hep beraber ben dıyom dekanlıga telefon mesaja tutalım belkş koyarlar yanı bunların yaptıkları iş degıl bırseyler yapmalıyız bu mesajlara cevap atın barı yanı nasıl yapacagımı soyleıyın yanı

metallic_gurbuz

Yeni Üye
merhaba ben istanbul universitesi Eski Yunan Dili ve Edebiyati ogrencisiydim bolumu degisitirip ek yerlestirmeyla almanca ogretmenligine gecis yapacam sinavsiz ikinci universite olarak kamu yonetimi okuyorum, fakat ikinci universite olarak Turk Dili bolumunun de oldugunu gordum ben simdi turk dili bolumunde okumak istiyorum o yuzden ikinci universite olarak kamudan kaydi silip turk dili edebiyatina kayit yapacam, fakat bunun prosedürü nasil olacak bilmiyorum. yardimci olursaniz sevinirim...

dilek855

Yeni Üye
arkadaşlar merhaba siteye yeni üye oldum türk dili ve edebiyatı bölümü hakkında bilgiye ihtiyacım var iktisat 1. sınıf okuyorum türk dili edebiyatına geçiş yapabilirmiyim yada öss ye tekrar mı giricem tşk

kubiss

Yeni Üye
Merhaba ben bu sene öss sınavında gümüşhane üniversitesine yerleştirildim fakat kayıt yaptırmadım acıköğretimde kamu yönetimi 1.sınıfta kayıtlıyım simdi türk dili edebiyatı bölümüne kayıt olmak istiyorum ne yapmam lazım lütfen yardımcı olun kayıtlar başladı nasıl kayıt olacağım (

aloneleon

Yeni Üye
ya arkadaş sen ilk once aöfü bitir ondan snra düşün edebiyatı tabı sen aöf ne kdar zor bilmedğin için konusuyorsun benım ark senın gıbı dıyordu ben baska bölümdede okuyacam vs vs bi girdi aöfe gördü boyunun ölçüsünü ilk önce elndekiyle bi yetin ondan sonra baska seyler iste sırf insanlara hava atmak desinler diye iş yapma aöf zordur

pembeLi pisicik

Yeni Üye
ya arkadaşlar ben kayıt işlemlerimi tamamladım ama TC kimlik numaramı yazınca öyle bir kayıt bulunmamaktadır dio :((( pffff

ertugrulincoln.10

Yeni Üye
:(:( neden kimse cwp yazmıo
örgün biçimde ders alamayacksn alırsan da ders başına 350 tl verip dershaneler aracılqı ile ders alabilceksn..walla bende kazandm napcaksn dersen bölüm değiştrcem 2.tercih yapıp en azından daha mantıklı bi yer okurm kamu yönetimi işletme gibi..sayqılarımLa

Hay.alper.est

Yeni Üye
Ben kaydımı yaptırdım , örgün eğitim filan alamıyormuşum dilekçe verip yani hikaye geçmiş olsun kesin kalırım derslerden 2 yıl üst üste kalıncada askere alıyorlarmış. :(

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,438
Kullanıcılar
90,730
Son üye
34kdd