Arkadaşlar aslında herkes biraz anlatmış derdini...Evet açıköğretim dendi mi ya memursundur kademe yükseltmek için okuyon yada askere gitmeyi biraz daha ertelemek için..adamların akıllarında bu yerleşmiş....Aslında öyle olmadığını biliyorlardır belkide ama bilmek işlerine gelmiyordur...Açıköğretim okuyanların çoğu çalışmak zorunda olanlar...Hem okuyup hemde parasını geçimini sağlayanlar...Ben kendimden örnek veriyim...Maddi imkanlar elvermediğinden üniversite okuyamadım...Üniverseiteyi bırakın lise okuyamadım.Tabi Örgün eğitimden bahsediyorum.....Liseyi açıktan okudum şimdide üniversiteyi açıktan okuyorum.Aynı zamanda ortaokulu bitirdiğimde çalışmaya başlamıştım. Bu süre zarfında 3 yıllık bir Alman eğitim merkezinden mezun oldum.Meslek eğitim merkezinden kalfalık-ustalık sertifikası aldım.Almanca dil kurslarına gittim.vs vs....
şimdi makine mühendisleri , endüstri mühendisleri ve elektrik-elektronik mühendisleriyle beraber çalışıyorum.....Allaha sonsuz şükürler olsun.....
şimdi makine mühendisleri , endüstri mühendisleri ve elektrik-elektronik mühendisleriyle beraber çalışıyorum.....Allaha sonsuz şükürler olsun.....