hangisini seçerdiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan havva578
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
birisine sevgilim diyorsam hayatıma girmiştir ve dostum dediysem oda hayatıma girmiştir ikiside hayatımdaysa ve beni gerçekten seviyolarsa bu tercihi istememeliler :rolleyes:

ben seçim yapacak raddeye gelmek istemezdim ama şeçmem gerekirse arkadaşımı seçerdim

ben hiçbirini seçmezdim.ikisinede kıyamam ben.ikisinin yeride başkadır hayatımda...

ben sevgilimi seçerdim arkadaş kazığı yemek daha bi kötü oluyo :D

Seçim yapmamı isteyen birini hayatımda tutmazdım.

bir insanın birçok arkadaşı olur ama bir insanın sadece bir dostu olur onunda yerini kimse tutamaz

arkadaşlarııııııııııııııııımm

bence ikiside degerli ancak bi secim söz konusuysa sevdigim insan önde gelir tabide sevdigimdir ...
cunku arkadasın sevdiginle yasadıklarını yastmaz ama öle birini seversinki hem arkadas hem sevdigin olur.........

Eed Melek Haklı ama Önemli oLan öLe bi Seçim Yapmak zorunda Bırakılmamak :)

ikisi arasında seçim yapmam Allaha şükür öle bişi gelmedi henüz başıma o nedenle cewabım yok ama gercekten öle bişey gelse başıma ne yarimden nede dostumdan vazgecmem orta yol bulur secim yapmak zorunda kalmadan mutlu mesut yaşarım ...

mutlu mesut yasaman için birini secmen lazım mış ama asıl soru o

gerçekten zor bir karar ama o zamanki ruh halim nasıl olur bilmiyorum sonuçta sevgili de bir arkadaş ve çok yakın bulduğumuz için sevgili olmuşuz evet BEN SEVGİLİMİ SEÇERDİM ..

ben sevgilimi seçerdim. aşk başka arkadaşlık başka.eğer benden seçim yapmamı isteyen bi arkadaşım olursa o kesinlikle gerçekten bi dost değildir.arkadaş dediğin doğruyla yanlışla yanında olmayı bilmeli.

arkadslar o duruma düşünce sevgılı secılıyor ne yazıkkı sonra pişman olunuyor ama iş işten gecmiş oluyor:(:(:(:o

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
17,481
Kullanıcılar
90,667
Son üye
Demet34
Geri