ayberk228
Yeni Üye
- Bölüm:
- Halkla İlişkiler
Dipnot: Sanırım oynadığımız kum inşaat kumuydu ve çok dağıtmıştık kumları
bikeresnde banada biri laf atmıştı hiç bakmadım seste çıkarmadım duymazdan geldim yoluma devam ediyodum çocuk arkamdna şöyle bagırdı sendeki hava bizim galerideki arabaların tekerindede var kendini bişey sanma'
e yani susmak bazen en iyisi..yok ben sallamam öyle şeyleri agzının payını verecem dye rezlmi oluyum o kadar milletin içinde belki o gün keyfm yerndeydi bozmak istememişimdir ama demedm bişey blmiyorumen iyi cevap hiç cevap vermemek bazn dmi o çocugun çok zoruna gttiginden eminim
![]()
waay ablacık helal olsunewet öyle benimkide cahil cesaretiydi belki o an yanlış müdahale ile bebegi ben öldürebilirdim ama allah yüzüme baktıda kurtardım![]()
ilginçmiş.kahramanınız.helal olsun.helal olsun sana.size bi anımı daha anlatıyım aslında anı degl bi bebegin hayatını kurtardım cahilligimlehastanede labaratuvarda staj yapıodum bu yaz kan almayı iyi beceririm bi bebek getrmişlerdi diger çalışanlar yemekte oldugu için ben ilgilenmek zorunda kaldım bebegin elinin üstünden alacktım kanı ama bebebk öyle bi aglıyoduki dili bogazına kaçtı çocuk morardı nefes alamıyo annesyle babası pank oldu bagırıyolar bende ne yapacgımı blemedn bebegn bogazına parmagımı soktm çıkardım dilini ilk kez başıma böyle bişey geldi çok korkmuştum ama başardım ben bir kahramanım
![]()