haydi iyi ve kötü anılarınızı paylaşın...

;) Bir tanede ben anlatayım madem. Daha çocuğuz sokakta arkadaşlarla kum felan oynuyoruz. 9-10 yaşlarında felanız. Ama baya kalabalığız. Tanımadığımız çocuklar felanda var. Öyle bişi oldu ki bi patırdı bi koşuşturma herkes dağılmış biz farkında değiliz. Biriside yüzümüze (diğer arkadaşımla bana) kum atıyor biz kumdan kurtulsak kimin attığını görecez. Arkadaşım da kızdı çocukluk hali kimden duyduysa artık demesin mi ''bu p.ç kim '' diye. Kafamızı kaldırdığımızda ne görelim kocaman bir adam :utandım Görmemizle koşmamız bir oldu zaten adamı. Adamda epeyce kovalamıştı ama yakalayamadı :) :haha

Dipnot: Sanırım oynadığımız kum inşaat kumuydu ve çok dağıtmıştık kumları :P

:haha bu hepsinden güzelmiş ya

bikeresnde banada biri laf atmıştı hiç bakmadım seste çıkarmadım duymazdan geldim yoluma devam ediyodum çocuk arkamdna şöyle bagırdı sendeki hava bizim galerideki arabaların tekerindede var kendini bişey sanma:)'

:) ve sende sustun bişe demedin öle mi?
ben olsam ağzınn payını verrdim ya.. :)

yok ben sallamam öyle şeyleri agzının payını verecem dye rezlmi oluyum o kadar milletin içinde belki o gün keyfm yerndeydi bozmak istememişimdir ama demedm bişey blmiyorum:) en iyi cevap hiç cevap vermemek bazn dmi o çocugun çok zoruna gttiginden eminim:)

size bi anımı daha anlatıyım aslında anı degl bi bebegin hayatını kurtardım cahilligimle;) hastanede labaratuvarda staj yapıodum bu yaz kan almayı iyi beceririm bi bebek getrmişlerdi diger çalışanlar yemekte oldugu için ben ilgilenmek zorunda kaldım bebegin elinin üstünden alacktım kanı ama bebebk öyle bi aglıyoduki dili bogazına kaçtı çocuk morardı nefes alamıyo annesyle babası pank oldu bagırıyolar bende ne yapacgımı blemedn bebegn bogazına parmagımı soktm çıkardım dilini ilk kez başıma böyle bişey geldi çok korkmuştum ama başardım ben bir kahramanım:)

vaysss ne mutlu sana.. Bir insanın heleki bebekse onun hayatını kurtarmak harika bir duygu olmalı.

ewet öyle benimkide cahil cesaretiydi belki o an yanlış müdahale ile bebegi ben öldürebilirdim ama allah yüzüme baktıda kurtardım:)

yok ben sallamam öyle şeyleri agzının payını verecem dye rezlmi oluyum o kadar milletin içinde belki o gün keyfm yerndeydi bozmak istememişimdir ama demedm bişey blmiyorum:) en iyi cevap hiç cevap vermemek bazn dmi o çocugun çok zoruna gttiginden eminim:)

e yani susmak bazen en iyisi..:)

size bi anımı daha anlatıyım aslında anı degl bi bebegin hayatını kurtardım cahilligimle;) hastanede labaratuvarda staj yapıodum bu yaz kan almayı iyi beceririm bi bebek getrmişlerdi diger çalışanlar yemekte oldugu için ben ilgilenmek zorunda kaldım bebegin elinin üstünden alacktım kanı ama bebebk öyle bi aglıyoduki dili bogazına kaçtı çocuk morardı nefes alamıyo annesyle babası pank oldu bagırıyolar bende ne yapacgımı blemedn bebegn bogazına parmagımı soktm çıkardım dilini ilk kez başıma böyle bişey geldi çok korkmuştum ama başardım ben bir kahramanım:)

ilginçmiş.kahramanınız.helal olsun.helal olsun sana.

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
17,481
Kullanıcılar
90,667
Son üye
Demet34
Geri