İSTANBUL lu aöf lüler burya

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 4ným4l
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
merhaba ben alper ist beşiktas oturuyorum.bölümüm dış ticaret mezunnn...

selam

Merhaba arkadaşlar ben istanbul bayrampaşa'dan Elif aranıza yeni katıldım :) Bölümüm Çalışma ekonomisi nam-ı değer çeko :)

Merhaba arkadaşlar ben burak istanbul/güngörende oturuyorum benide aranıza alırsanız sevinirim bu arada bölümüm işletme 3.sınıftayım:p

slm bende istanbul s.beylideyim şuan çalışmıyorum evdeyim 4.sınıftayım işletme bana yakın arkadaşlar varsa beraber ders çalışabiliriz

bende istanbul zeytinburnunda ikamet ediyorum. fi tarihinde aöf liydim şimdi aftan yararlandım maliye 1. sınıfa kayıt oldum tekrar. Aklım başıma yeni geldi :) Yardım isteyeceğim sizlerden haberinis olsun :) Kalın sağlıcakla

selam arkadaşlar bende istanbuldan yasemin yeni katıldım.3.sınıf işletmeyim çok soru sorarım:)

slm arkadaşlar ben yeni üye oldum şuan tarım 1 okuyorum ve çalışıyorum memurum bogaziçi üniversitesindeyim eger üniversiteyi gezmek isterseniz yardımcı olurum

istanbul HAZNEDAR..warmı buralarda komsu:)

merhaba arkadaşlar ben okul öncesi son sınıf öğrencisiyim istanbulda usta öğretici olarak görev yapıyorum daha önce ankarada oturuyordum adres değişikliği yaptığım halde staj yerim ankara mamak çıkmış ne yapmam lazım acilen yazarmısınız zor durumdayım

merhaba ben ist.bahçelievlerden hiç ders çalışmayıp hep kalan bir aöfli :D belki azim verir diye sitenize üye oldum.herkese başarılar dilerim.

selam arkadaşlar bende ist/ esenlerdenim kamu yönetimi 1.sınıf öğrencisiyim...yardımlara açığım:D

selam arkadaşlar ben ümraniyede ikamet etmekteyim. 4.sınıf kamu yönetimi okuyorum. sizlere tek tavsiyem kursa gidin. ben hiç kalmadan 4.sınıfa geldim faydasını fazlasıyla görürsünüz... yardım almak isteyen bana yazabilir. tüm arkadaşlara selamlar...

arkadaslar ben gecen sene 4 dersten sınıfta kaldım bu senede finalde bunların ikiisni verdim bütünlemede geriye kalan ikisini veremesem bile bir üst sınıfa gecmiş oluyormuyum yardımcı olursanız sevinirm

arkadaslar ben gecen sene 4 dersten sınıfta kaldım bu senede finalde bunların ikiisni verdim bütünlemede geriye kalan ikisini veremesem bile bir üst sınıfa gecmiş oluyormuyum yardımcı olursanız sevinirm

geçersin arkadaşım 2 dersin kalsada, üst sınıfta yine vize finale giryosun bu derslerden de

Merhaba arkadaşlar bende çeko mezunu oldum bu sene aklınıza takılan sorular olursa yardımcı olmaya çalışırım.

merhaba arkadaşlar bende istanbul-sarıyerde oturuyorum.şimdilik sağlık işletmeliği 1. sınıftaym muhasebe ve iktisat derslerinde zorlanyrm çok çalşmak gerektğni de biliyorum.bu dersleri geçmek için ne yapmam lazım.. yardımmm!!!

Ben istanbulun beyoğlundan emrah işletme 4 sınıf öaf ögrencisiyim :)

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
17,481
Kullanıcılar
90,667
Son üye
Demet34
Geri