Online Sohbet.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan havva578
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
iyi geceler hayırlı sahurlar sumeyye... espri ile örnekler verdim orda elif biliyorum bana demedigini zaten ciddiye alma o sözümü yani ;) gıpta ile bakılır demiş mesut yani bu devirde sanal dünya ile fazla bagın olmaması nedeniyle öyle dedigini tahmin ediyor o sözde anca o anlam cıkar...yarın bu mesajı okursa banada hak verir sanırım evet o bakımdan diye...:)

ҳ̸Ҳ̸ҳ ظỳ ~ ∫øήkèź ';159411' Alıntı:
iyi geceler hayırlı sahurlar sumeyye... espri ile örnekler verdim orda elif biliyorum bana demedigini zaten ciddiye alma o sözümü yani ;) gıpta ile bakılır demiş mesut yani bu devirde sanal dünya ile fazla bagın olmaması nedeniyle öyle dedigini tahmin ediyor o sözde anca o anlam cıkar...yarın bu mesajı okursa banada hak verir sanırım evet o bakımdan diye...:)

burası önemli hemen cevaplamalıyım yanlış anlaşılabilir

aslında tam olarak kastettiğim bilgisi olmaması değil de kendini bu alışkanlıklardan korumayı başarabilmesiydi Engin tebriklik taktirlik bişi yani :rolleyes:

arkadaşlar aranıza beni de alabilirmisiiz.Yeni üyeyim ilk burayı buldum ve yazdım.
ben cartridge :)

hosgeldin catridge:) bende yeni sayılırım umarın güzel vakit gecirirsin:)

İnş.Güzel dostluklar ve arkadaşlıklarla .Sende bende yeniyiz o zaman .ben pek acemiyim nereyi bulursam yazıyorum ..:)

güzel vakitler geçirmen ve güzel paylasımlarda bulunman dilegiyle HG catridge... ;)

Hoşbulduk .ne sıcak bir karşılama sümeyye şanslıyız.

forumu güzel ve sıcak kılan sizlersiniz arkadaslar...;)
Eee sahur hazırlıkları nasıl gidiyor anlatın bakalım...

Allah daha iyi etsin..tabıkı musade senınn:) Allah rahatlık versin:)

Süper gerçi ben değil bayanlar hazırlıyor :)biz ancak mideye aktarmakla meşgulüz ..by sonkez .

sahur hazırlıkları cok guzelll... sahura yakın yatıyorum kalktıgımda hersey hazır:D gunler uzundu ama cok cabuk gecti ramazan yada banamı oyle geldı:)

Bencede çok çabuk geçti :)hayatta öyle değilmidir göz açıp kapatıncaya kadar bi bakmışın geçivermiş...Yaşım 19 ama ne de çok yorulmuşum.

Geri