Online Sohbet.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan havva578
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
a ne güzel burdasınız
iyiym arkadaşlar sizler nasılsınız melek elif engeynn mesut

bu msn sürüm güncelleştirmesi keyifmi bıraktı...çaresini buldum tabi uzun ugraslar sonucu şuan 8.1 sürümü ile giriyorum ama benim hayatımın parcası olan 2 program msn plus ve msn discovery calısmıyor onunda peşindeyim az kaldı.... :cool::cool:

ҳ̸Ҳ̸ҳ ظỳ ~ ∫øήkèź ';159349' Alıntı:
bu msn sürüm güncelleştirmesi keyifmi bıraktı...çaresini buldum tabi uzun ugraslar sonucu şuan 8.1 sürümü ile giriyorum ama benim hayatımın parcası olan 2 program msn plus ve msn discovery calısmıyor onunda peşindeyim az kaldı.... :cool::cool:

aa Engin 8.1 le girdiğinimi sölüyorsun hemen deniyorum haklısın plus çok kullanışlı ama hiç yoktan iyidir

aa Engin 8.1 le girdiğinimi sölüyorsun hemen deniyorum haklısın plus çok kullanışlı ama hiç yoktan iyidir

bilgisayarıma gir C: klasörünü ac program files de...ordan msn messenger klasörüne gel... messenger simgesi olan exe. dosyasının üzerine gel sagı tıkla özellikler de uyumluluk yazar tıkla 95 olanı 2000 yap uygula tamam de girebilirsin...tabi bunları yaparken kesinlikle msn acık olmayacak sagdaki simgesi bile orda olmayacak yani msn kapalı ve sag alt köşesende çıkış diyerek simgesini gidereceksin...;):cool:

Bu kadar önemli mi bu msn ya ben günde en fazla bi kere açıp bakıyorum :p

İyi geceler tbua.Hayırlı sahurlar.

teşekkürler sümeyye elif engin , ve hepinizz:)
engeyn bugün 1 demlik çayı tek başıma içtim:D:D:D:D:D

iyi geceler tuba
ya dün gece de dua etmişştim msn bağımlılığımdan kurtulayım diye sabah işte bi bakam dedim oda ne çalışmıyo aha dedim duam kabul oldu :) ama bi zaman sonra içime oturdu zor muş ya alıştıra alıştıra bırakmak lazım

leyla ile mecnun - kerem ile aslı - romeo ile juliet nasılsa bende msn(8.1 + plus + discovery ) ile öyleyim elif duymamış olayım hakaret kabul ederim... :)

Bir şey demedim zaten.Bir daha söylemem.Ama ben onu sana söylememiştim.By_tr ye demiştim.

sana dicek bişi bulamıyorum yakamoz senin gibilere bu zamanda anca gıpta ile bakılır
bana müsade gençler sizi seviyorum

Geri