Online Sohbet.

tbua

Yeni Üye
a ne güzel burdasınız
iyiym arkadaşlar sizler nasılsınız melek elif engeynn mesut

Sonkez

Özel Üye
bu msn sürüm güncelleştirmesi keyifmi bıraktı...çaresini buldum tabi uzun ugraslar sonucu şuan 8.1 sürümü ile giriyorum ama benim hayatımın parcası olan 2 program msn plus ve msn discovery calısmıyor onunda peşindeyim az kaldı.... :cool::cool:

By_tr

Özel Üye
ҳ̸Ҳ̸ҳ ظỳ ~ ∫øήkèź ';159349' Alıntı:
bu msn sürüm güncelleştirmesi keyifmi bıraktı...çaresini buldum tabi uzun ugraslar sonucu şuan 8.1 sürümü ile giriyorum ama benim hayatımın parcası olan 2 program msn plus ve msn discovery calısmıyor onunda peşindeyim az kaldı.... :cool::cool:
aa Engin 8.1 le girdiğinimi sölüyorsun hemen deniyorum haklısın plus çok kullanışlı ama hiç yoktan iyidir

Sonkez

Özel Üye
aa Engin 8.1 le girdiğinimi sölüyorsun hemen deniyorum haklısın plus çok kullanışlı ama hiç yoktan iyidir
bilgisayarıma gir C: klasörünü ac program files de...ordan msn messenger klasörüne gel... messenger simgesi olan exe. dosyasının üzerine gel sagı tıkla özellikler de uyumluluk yazar tıkla 95 olanı 2000 yap uygula tamam de girebilirsin...tabi bunları yaparken kesinlikle msn acık olmayacak sagdaki simgesi bile orda olmayacak yani msn kapalı ve sag alt köşesende çıkış diyerek simgesini gidereceksin...;):cool:

YaKaMoZ

Yeni Üye
Bu kadar önemli mi bu msn ya ben günde en fazla bi kere açıp bakıyorum :p

İyi geceler tbua.Hayırlı sahurlar.

tbua

Yeni Üye
teşekkürler sümeyye elif engin , ve hepinizz:)
engeyn bugün 1 demlik çayı tek başıma içtim:D:D:D:D:D

By_tr

Özel Üye
iyi geceler tuba
ya dün gece de dua etmişştim msn bağımlılığımdan kurtulayım diye sabah işte bi bakam dedim oda ne çalışmıyo aha dedim duam kabul oldu :) ama bi zaman sonra içime oturdu zor muş ya alıştıra alıştıra bırakmak lazım

Sonkez

Özel Üye
leyla ile mecnun - kerem ile aslı - romeo ile juliet nasılsa bende msn(8.1 + plus + discovery ) ile öyleyim elif duymamış olayım hakaret kabul ederim... :)

By_tr

Özel Üye
sana dicek bişi bulamıyorum yakamoz senin gibilere bu zamanda anca gıpta ile bakılır
bana müsade gençler sizi seviyorum

Çevrimiçi üyeler

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,437
Kullanıcılar
90,729
Son üye
ThomasPar