vitch_sweet
Yeni Üye
hosbulduk arkadaslar
cok memnun oldum keyıfler nsl bakalım
cok memnun oldum keyıfler nsl bakalım
iyiyim sağol.sen nasılsın.arkadaşlar hepiniz iyisiniz inşallahiyi geceler sinem nasılsın
aa Engin 8.1 le girdiğinimi sölüyorsun hemen deniyorum haklısın plus çok kullanışlı ama hiç yoktan iyidirҳ̸Ҳ̸ҳ ظỳ ~ ∫øήkèź ';159349' Alıntı:bu msn sürüm güncelleştirmesi keyifmi bıraktı...çaresini buldum tabi uzun ugraslar sonucu şuan 8.1 sürümü ile giriyorum ama benim hayatımın parcası olan 2 program msn plus ve msn discovery calısmıyor onunda peşindeyim az kaldı....![]()
bilgisayarıma gir C: klasörünü ac program files de...ordan msn messenger klasörüne gel... messenger simgesi olan exe. dosyasının üzerine gel sagı tıkla özellikler de uyumluluk yazar tıkla 95 olanı 2000 yap uygula tamam de girebilirsin...tabi bunları yaparken kesinlikle msn acık olmayacak sagdaki simgesi bile orda olmayacak yani msn kapalı ve sag alt köşesende çıkış diyerek simgesini gidereceksin...aa Engin 8.1 le girdiğinimi sölüyorsun hemen deniyorum haklısın plus çok kullanışlı ama hiç yoktan iyidir
amin kardeşim sagolasın...Allah ne muradın varsa versin Enginimmsn yetersizliğinden ölüyodum ya az kalsın