Online Sohbet.

Sonkez

Özel Üye
iyi geceler hayırlı sahurlar sumeyye... espri ile örnekler verdim orda elif biliyorum bana demedigini zaten ciddiye alma o sözümü yani ;) gıpta ile bakılır demiş mesut yani bu devirde sanal dünya ile fazla bagın olmaması nedeniyle öyle dedigini tahmin ediyor o sözde anca o anlam cıkar...yarın bu mesajı okursa banada hak verir sanırım evet o bakımdan diye...:)

By_tr

Özel Üye
ҳ̸Ҳ̸ҳ ظỳ ~ ∫øήkèź ';159411' Alıntı:
iyi geceler hayırlı sahurlar sumeyye... espri ile örnekler verdim orda elif biliyorum bana demedigini zaten ciddiye alma o sözümü yani ;) gıpta ile bakılır demiş mesut yani bu devirde sanal dünya ile fazla bagın olmaması nedeniyle öyle dedigini tahmin ediyor o sözde anca o anlam cıkar...yarın bu mesajı okursa banada hak verir sanırım evet o bakımdan diye...:)
burası önemli hemen cevaplamalıyım yanlış anlaşılabilir

aslında tam olarak kastettiğim bilgisi olmaması değil de kendini bu alışkanlıklardan korumayı başarabilmesiydi Engin tebriklik taktirlik bişi yani :rolleyes:

catridge

Banned
arkadaşlar aranıza beni de alabilirmisiiz.Yeni üyeyim ilk burayı buldum ve yazdım.
ben cartridge :)

catridge

Banned
İnş.Güzel dostluklar ve arkadaşlıklarla .Sende bende yeniyiz o zaman .ben pek acemiyim nereyi bulursam yazıyorum ..:)

Sonkez

Özel Üye
forumu güzel ve sıcak kılan sizlersiniz arkadaslar...;)
Eee sahur hazırlıkları nasıl gidiyor anlatın bakalım...

s.u.m.e.y.y.e

Yeni Üye
sahur hazırlıkları cok guzelll... sahura yakın yatıyorum kalktıgımda hersey hazır:D gunler uzundu ama cok cabuk gecti ramazan yada banamı oyle geldı:)

catridge

Banned
Bencede çok çabuk geçti :)hayatta öyle değilmidir göz açıp kapatıncaya kadar bi bakmışın geçivermiş...Yaşım 19 ama ne de çok yorulmuşum.

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,437
Kullanıcılar
90,729
Son üye
ThomasPar