Online Sohbet.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan havva578
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Şu geçen ki kara mizah yok siyaset yanlı falan o konu yüsünden die düşünüyorum:D

Yok ipek puding yapmış canım istedi bende resimlerle avundum ve avuttum sadece:(

İlahi ipek :D İnsanlar fikirlerini söyledi diye küsülürmü hiç :) Heleki bu sen olunca seninle tartışmak bile benim için büyük bi onur olur :)

Yok ipek puding yapmış canım istedi bende resimlerle avundum ve avuttum sadece:(

İpek kendine müslüman zaten :D Bizede bi kek sözü var ama hala yiyemedik.Kendin pişir kendine politikasını uyguluyo :D Kararın değişmedi yani öyle mi :( Bak bende gelmem ha sen gidersen buralara :(:(

İlahi ipek :D İnsanlar fikirlerini söyledi diye küsülürmü hiç :) Heleki bu sen olunca seninle tartışmak bile benim için büyük bi onur olur :)

Aman efendım estagfurullah :)
O Onur bana ait efem:):)
Kendıme müsLüman deilim yaf aa hıh Siz gelın bı araya ben elımden gelenı yaparım:D

vee benn bişeyy sormak istiyorumm özel üye nasıl olunuyo

bende merak ediyorum:)bende öğrenmek istiyorum.

çok sıkıcı bi gün he:)bian önce akşam olsa keşke

gördümki akşam olmuş bugünde maçım var ben sakatım oynayamayacağım ama en azından takımı desteklerim bu çocuk daha durmaz evde zaten annemden bıktım akşama kadar hem hain kadın arabanın anahtarınıda alırken yakaladı bi insan bu kadar mı gıcık olur ya :)nese bizde otobüsle gideriz anamızın karnından arabayla doğmadık ya:)

selam millet nasılsınız????harbiden adam gibi muhabbet etmek isteyen varsa buyrun sohbet edelim...bu arada ismim onur..aöf kamu 2.sınıf öğrencisiyim

alooooo kimse yokmu????????????

hu hu hu...kimse yokmu dedim......................:):):mad::D:(:cool:

selam millet nasılsınız????harbiden adam gibi muhabbet etmek isteyen varsa buyrun sohbet edelim...bu arada ismim onur..aöf kamu 2.sınıf öğrencisiyim

vay patron benim ismimde onur iktisat 1. sınıf öğrenciyim bende 2-3 senedir:)

slm tugçe ne olsun sınavdan yeni geldim oturuyorum ya sen neler yapıyosun:)

saatte baya geç oldu...uyanık arkadaşlar var mı bu saatte ?

Geri