Online Sohbet.

KatreiAsk

Özel Üye
biraz mutlu biraz mutsuz,biraz umutlu biraz umutsuz. iyiyim çok şükür :) sen nasılsın hayat nasıl gidiyo ?

E

_elmayra_

Misafir
biraz mutlu,biraz mutsuz çoğu zaman umutsuz:p devam edıyorum bende.İşler yoğun,havalar buz,benim kafa dumanlı idare ediyorum işte:)

hayatsevgi

Yeni Üye
mrb arkadaşlar ben uzakten eğitimdeyim fazla bilgim yok bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.bir kitapda 14 ünite var ilk sınavda 7 üniteden sorumluyuz kalan 7 disinden ne zaman olacak acaba yardımcı olursanız sevinirim...

Hazır-Cevap

Özel Üye
mrb arkadaşlar ben uzakten eğitimdeyim fazla bilgim yok bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.bir kitapda 14 ünite var ilk sınavda 7 üniteden sorumluyuz kalan 7 disinden ne zaman olacak acaba yardımcı olursanız sevinirim...
Kitabın ilk sayfasında ara sınava kadar sorumlu olduğunuz ünite sayısı yazacaktır.Sizin verdiğiniz örneğe göre cevaplarsam 14 ünitenin 7sinden arasınavda sadece sorumlusunuz.Kalan 7 ve arasınavda çalıştığınız 7 ünitede dahil olmak üzere 14 ünitenın tamamından da final sınavında sorumlusunuz.

Aşkaimtisal

Yeni Üye
günaydıııııııııııııııııııııınnnn hayırlı sabahlarr arkadaşlar....hayat bana çiçek açtı....;) bugün dükkanı ben açtım:haha

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,437
Kullanıcılar
90,729
Son üye
ThomasPar