Online Sohbet.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan havva578
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
tşk züleyha ne güzl dileklerde bulunmussun:D

Uzun ve güzel bir tatilden sonra herkese Tokatımdan merhaba :)

biraz mutlu biraz mutsuz,biraz umutlu biraz umutsuz. iyiyim çok şükür :) sen nasılsın hayat nasıl gidiyo ?

biraz mutlu,biraz mutsuz çoğu zaman umutsuz:p devam edıyorum bende.İşler yoğun,havalar buz,benim kafa dumanlı idare ediyorum işte:)

mrb arkadaşlar ben uzakten eğitimdeyim fazla bilgim yok bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.bir kitapda 14 ünite var ilk sınavda 7 üniteden sorumluyuz kalan 7 disinden ne zaman olacak acaba yardımcı olursanız sevinirim...

mrb arkadaşlar ben uzakten eğitimdeyim fazla bilgim yok bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.bir kitapda 14 ünite var ilk sınavda 7 üniteden sorumluyuz kalan 7 disinden ne zaman olacak acaba yardımcı olursanız sevinirim...

Kitabın ilk sayfasında ara sınava kadar sorumlu olduğunuz ünite sayısı yazacaktır.Sizin verdiğiniz örneğe göre cevaplarsam 14 ünitenin 7sinden arasınavda sadece sorumlusunuz.Kalan 7 ve arasınavda çalıştığınız 7 ünitede dahil olmak üzere 14 ünitenın tamamından da final sınavında sorumlusunuz.

GÜNAYDIN .... Bugün hayırlı ve güzel bir gün olur İnşallah. :)

günaydın, güneşli birgün hakim istanbula, bu da mutlu olmama yetiyo benim...:))

Günaydın Konya nın güneşli gününden günaydın....

günaydıııııııııııııııııııııınnnn hayırlı sabahlarr arkadaşlar....hayat bana çiçek açtı....;) bugün dükkanı ben açtım:haha

Günaydın arkadaşlar nasılsınız bugün bakalım :) Herkes iyi gibi sanki :)

Geri