seytan diyorki ;)

**PANDORA**

Özel Üye
olsun söleyimmm.işten ayrıldım istifa ettim.hayatım için doğru bi karar ama duygusal yönden çok yıprandım bu kararı alırken.zamı, tatil teklifini herşeyi reddettim.umarım doğru yoldayımdır.bugun ilk işsiz günüm.zaman hiç geçmiyor.
veda partisini duygu komasına girmeden atlatabildim buda bi başarı diye düşünüyorum.verdiğim kararın arkasında durdum.insanın bukadara sevildiğini anlaması da çok güselmiş.
konu biraz özel oldu kusura bakmayın.ama paylaşmak istedim.

bari bu konuyada bağlayayım şeytan diyorki...
geri dön işe bukadar sevenini üzme:) ama şeytan diyor ben şeytanın sözünü dinlememkiii:)

barış iyi bilir meleklerle takılıom ben:)

weeping eyes

Özel Üye
halime hadi garbi ve brsvc şeytana uyuyo yeri geliyo bende uyuyorum ama bak sen yenisin bence yol yakınken doğru olanı seç ve şeytana uymaktan vazgeç.
bizim durumumuz ortada
:D

brsvc

Özel Üye
ilk önce özelde olsa duygularını bütün saflığıyla bize her zaman dökebilirsin bizde her zaman sabırla dinleriz ve sana yardımcı olmaya çalışırız. bu site belkide gerçek dostluğun kapısıdır. bizde o kapıdan gireriz ümidiyle ve dileklerimle hiçte şeytani düşünceler taşımadan konuya girmek istedim. Ancak gerçek olan bişyi varki şeytan bi zamana kadar izin veriyo sona dürtüyoo

şeytan diyorki; iyi yapmışın be halime çık işten tabi seni sevmeyen ölsün, sevdikleri üz ne olacak bi üzersin iki sevinirsin ... bu yolda devam et, katıl bize hayatın yaşa.. sanki melek yanındaydı bugüne kadar iyi oldu bak işten çıktın.. sen katıl bize.. ara beni ??? 05.................. devamı az sonra:):)

**PANDORA**

Özel Üye
teşekkür edrim.okuduğun ve yorum yaptığın için.saol.size katıldımda işten çıktım zaten bakalım daha başıma ne gelecek:):)

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,436
Kullanıcılar
90,726
Son üye
BexlasSob