siz merak ettiğiniz üyeyi yazın onlar kendini tanırsın

YaKaMoZ

Yeni Üye
Arkadaşlar teşekkür ederim beni tanımak istediğiniz için.Yeni üye oldum sayılır.Bursa'da oturuyorum.Maliye 3. sınıfım bu sene.Adım Elif.Bu kadar yeterli sanırım.Sorularınız varsa sorun cevaplayayım :p

crazy_angel

Yeni Üye
kac yasındasın?sevgilin var mı? hobilerin neler ve kendini bir sarkıyla anlatacak olsan hangi sarkyı secersin? evet cevaplarını bekliyorum...

YaKaMoZ

Yeni Üye
20 yaşındayım.Sevgilim yok ve ayrıca bu soruyu neden sordun:confused: Kendimi bir şarkıyla anlatacak olsam şu şarkıyla anlatırdım(daha doğrusu türkü :)) :

Kardeş Türküler-Evvelim Sen Oldun Ahirim Sensin​

[YOUTUBE]YLFq-y2K_Vc&feature=related[/YOUTUBE]​

crazy_angel

Yeni Üye
ya bendbu nick acilmiyor sözlrinden biraz yazar mısın... ayrıca senin soru ormaya hakkın yok :D sen cevap vereceksin ( şaka bir yana sebep yok aklıma geldi merak ettim )

YaKaMoZ

Yeni Üye
AÖF Maliye Bölümü 2. sınıf İstatistik notları arıyordum.Üye olmadan link göremiyordum.Ben de bari üye olayım dedim :D İyi ki de üye olmuşum.Sizin gibi gerçekten samimi ve güzel insanlarla tanıştım. :)

crazy_angel,şarkının sözlerini yazayım sana:

Cahildim dünyanın rengine kandım
Hayale aldandım boşuna yandım
Seni ilelebet benimsin sandım

Ölürüm sevdiğim zehirim sensin
Evvelim sen oldun ahirim sensin

Sözüm yok şu benden kırıldığına
İdip başka dala sarıldığıma
Gönülüm inanmıyor ayrıldığına

Gözyaşım sen oldun kahirim sensin

Garibim can yıkıp gönül kırmadım
Senden ayrı ben bir mekan kurmadım
Daha bir gönüle ikrar vermedim

Batınım sen oldun zahirim sensin

sonsuz_nur

Özel Üye
bu şarkıyı ben ilk kez neredesin firuze filminde özcan denizden dinledigimde sevmiştim :D yakamoz nickin neden yakamoz ?

YaKaMoZ

Yeni Üye
Aslında eski nickim €lif'ti.Sonradan ismimi yazmak istemedim ve sağolsun Engin'den rica ettim YaKaMoZ olarak değiştirdi. :D Özel bir sebebi yok ya nette nickler arıyordum güzel geldi yazayım dedim. :)

güldeste

Yeni Üye
fatmanur hangi bölüm öğrencisisin.neler yaparsın hayatla okullla ilgili ulaşmak istediğin hedefler neler bize bunlardanda bahsedermisin seni daha iyi tanımak isteriz.

crazy_angel

Yeni Üye
isletme okuyorum gecen sene basladım ama 1. sınıfı gecemedim son sınavlara da girmedim bu sene tekrar kayıt olacam .. bankaci olmak istiyorum aslında.gezmeyi, spor yapmayı ,geyik yapmayı severim... yuzmee ve voleybol en cok sevdigim spor dalı... cikolataya hayata dayanamam...bilgisayarla ugrasmayı kitap okumayı da seviyorum.. en cok sevdigim filmler de kücük kadinlar,unutulmaz... baska sorusu olan

weeping eyes

Özel Üye
isletme okuyorum gecen sene basladım ama 1. sınıfı gecemedim son sınavlara da girmedim bu sene tekrar kayıt olacam .. bankaci olmak istiyorum aslında.gezmeyi, spor yapmayı ,geyik yapmayı severim... yuzmee ve voleybol en cok sevdigim spor dalı... cikolataya hayata dayanamam...bilgisayarla ugrasmayı kitap okumayı da seviyorum.. en cok sevdigim filmler de kücük kadinlar,unutulmaz... baska sorusu olan
bu nasıl bi enerjidir yahu :D:D:D ıssız bi adaya düşersen ne alırsın diye bi soru sormucam tabii ki ehehe :D:D:D:D evlimisin bekar mı resme bakınca evli gibi duruyon bide siteye nasıl ulaştın ??

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,436
Kullanıcılar
90,726
Son üye
BexlasSob