üstteki üyenin bir özelliğini söyle??

UZMANN

Özel Üye
vahidem sana kızmadığımı bildiğin için söyle istediğini dimi :D:D
tamam döv o zaman beni :D:D Ama ava giden avlanmasın :D:D

CizmeliKedi

Yeni Üye
Bölüm:
Türk Dili ve Edebiyatı
Son-Kez’e son cevabımdır… !
1) Sen benim kişilik meseleme değil girmek, tırnak içindeki kir kadar yakın olamazsın… UZMAN arkadaşın dediği gibi üç kuruşluk akıla beş kuruşluk yorum fazladır. Prosedüre uyar, özrümü dilerim… Hazır-cevaba söylediklerimden dolayı değil, işin fazlaca laçkalaşmış olmasından ileri gelir bu özür… Anlayamadıysan ne ala.
2) Senin kişiliğine karşı bir şey yazmam mümkün değil! Didişmiyorum yazıyorum. “Yazı yazmayı öğrenmek, her şeyden önce düşünmeyi gerektirir.” Konu içinde adı geçen hazır-cevap arkadaşın durumu sana iletmesi, senin havadan gelip paldır küldür bir şeyler yazıp söylemen adabın ötesinde yerlerde kalan bir durumdur… Buda incelikten bahseden şahsına ithaf olsun!
3) Laf vurmak senin dediğin gibi olmuyor, senin nasıl bir “laf vurmak” anlayışın var onu da anlamadım her neyse çokta önemli değil…
4) Sana bulaşmakmış, komik olma:D derim. Senden daha ciddi insanların sıfatında kendimi bilirim ben. Sana tavsiyem kültür dağarcığını geliştir, 492 yıllık tarihi bir gelenekten bahsederken senin alaycı kelimelerin arasında erimesin, neye dokunduğuna dikkat ediver bir zahmet.
5) Huzurdan kastın “huzur” ise onu ilk önce sen sağlayacaksın… Sonuçta sen moderatörsün. Ayrıca yine incelik lafına geri dönersek, ben bayanlara ince davranmayı bilen birisiyim. Senden öğrenecek değilim.
6) Sen benim seviyeme gelemezsin. Çünkü sende o kadar gelişmişlik yok…
7) Ben sataşmam yazılanlara cevap veririm… Bu durumu ileriye taşıyanda sensin, ben değil… Ayrıca yazman sorun ya da problem oluşturmaz. Neden? Çünkü bu sana yazdığım son cevaptır, bundan sonra yazdığın herhangi bir şeye cevap yazmayacağımdır.
Ve değerli arkadaşlar, konunun bu kadar uzamasından dolayı duyduğum rahatsızlıkla birlikte sizleri de rahatsız ettiğim için samimi özürümü bir borç bilirim…
Azınlık bazen yanılabilir, çoğunluk her zaman yanılır.(İbsen)

Hazır-Cevap

Özel Üye
Arkadaşlar lütfen daha fazla uzatılmasın konu,kimseyi rahatsız etmeyelim,anladığım kadarıyla bundan sonra burada sadece yazmam gereken,açmam gereken konularda ark. yardımcı olacağım,yine tartısma ortamında bana birisi ağır ithamlarda bulunursa mod. şikayetimide belirticem.Çünkü bizler burada daha nariniz,bayanlar incedir.Takii aöfdestek.net ailesi burası çok kaliteli bir portal.Bunu kirletmeye kimsenin hakkı yok.Lütfen ark. konu kapansın..;)Engin ark. çok teşekkür ediyorum,gerçekten burada görevinin hakkını veren insanlardan birisi..;);)

UZMANN

Özel Üye
Çizmelikedi, engin yani By_sonkez iyi dostumdur, lütfen daha fazla uzamasın,
yoksa senin de kalbin kırılır, engin sen de yorum yazma burda kapansın, kim haklı kim haksız boşverin..
Tek suçlu hazırcevap diyelim kapansın :D:D:D

UZMANN

Özel Üye
Arkadaşlar lütfen daha fazla uzatılmasın konu,kimseyi rahatsız etmeyelim,anladığım kadarıyla bundan sonra burada sadece yazmam gereken,açmam gereken konularda ark. yardımcı olacağım,yine tartısma ortamında bana birisi ağır ithamlarda bulunursa mod. şikayetimide belirticem.Çünkü bizler burada daha nariniz,bayanlar incedir.Takii aöfdestek.net ailesi burası çok kaliteli bir portal.Bunu kirletmeye kimsenin hakkı yok.Lütfen ark. konu kapansın..;)Engin ark. çok teşekkür ediyorum,gerçekten burada görevinin hakkını veren insanlardan birisi..;);)
Seni savunan herkes görevini iyi yapıyor demek değildir!
Engin görevini iyi yapıyor ama seni savunduğu için değil !
Narinsen buralarda harcanma hiç! Amannn kırılır, dökülürsün, uğraşmayalım seninle...

CizmeliKedi

Yeni Üye
Bölüm:
Türk Dili ve Edebiyatı
tabiki konunun kapanmasından yanayım .. zaten belirttiğim gibi..konunun bu kadar uzamasından dolayı duyduğum rahatsızlıkla birlikte sizleri de rahatsız ettiğim için samimi özürümü bir borç bilirim… dedim..benim açımdan bir sorun yok Uzman ..;)

Sonkez

Özel Üye
Tamam ikinizdede hatrım varsa artık birbirinizle muhattap olmayın arkadaslar...;)

Hazır-Cevap

Özel Üye
Ya benim açımdan konu kapandı nedense konu kapanıyor,uzman hala benimle ugrasmaktan vazgeçmiyor nedir paylasamadıgın senın burada insanları rahatsız edıyorsun,banlanmamı mı istıyorsun,buradan çıkıp gitmemimi istıyorsun senın amacın ne?

UZMANN

Özel Üye
tabiki konunun kapanmasından yanayım .. zaten belirttiğim gibi..konunun bu kadar uzamasından dolayı duyduğum rahatsızlıkla birlikte sizleri de rahatsız ettiğim için samimi özürümü bir borç bilirim… dedim..benim açımdan bir sorun yok Uzman ..;)
Tamamdır arkadaşım, anlayışın için sağ ol...

AOFDESTEK

ADMİN
Yönetici
Admin
Bölüm:
İşletme
Merhaba arkadaşlar:

Bölüm adı : forum oyunları
Konu başlığı : üstteki üyenin bir özelliğini söyle??

Forum adından da görülebileceği gibi bu bir forum oyunudur. Ve kişileri incitmeden, kalplerini kırmadan eğlenceli bir etkinlik amacıyla bir konu açılmış.. Ama ne yazıkki kullanıcı tabanlı forum sistemlerinin en büyük sorunlarından biri olan uslub hataları hoş olmayan sonuçlar doğurmakta..
Bunun en iyi örneğini de bu konuda görüyoruz.
Neden eğlenceli şeyler yapmak yerine birbirinizi kırmaya çalışıyorsunuz anlamıyorum. Gerçi bu hepimizin ortak sorunu ama yinede dikkatli olmak gerekir diye düşünüyorum.

Tamam konu "Üstteki üyenin bir özelliği" ama neden konu başka başka yerlere çekiliyor, neden kalpler kırılıyor, neden seviye bozuluyor?

Forumumuzda kırıcı nitelikteki tartışmalar yapmak ve bu yönde tartışma başlatmak yasaktır.

İyi forumlar..

güzelim

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar:

Bölüm adı : forum oyunları
Konu başlığı : üstteki üyenin bir özelliğini söyle??

Forum adından da görülebileceği gibi bu bir forum oyunudur. Ve kişileri incitmeden, kalplerini kırmadan eğlenceli bir etkinlik amacıyla bir konu açılmış.. Ama ne yazıkki kullanıcı tabanlı forum sistemlerinin en büyük sorunlarından biri olan uslub hataları hoş olmayan sonuçlar doğurmakta..
Bunun en iyi örneğini de bu konuda görüyoruz.
Neden eğlenceli şeyler yapmak yerine birbirinizi kırmaya çalışıyorsunuz anlamıyorum. Gerçi bu hepimizin ortak sorunu ama yinede dikkatli olmak gerekir diye düşünüyorum.

Tamam konu "Üstteki üyenin bir özelliği" ama neden konu başka başka yerlere çekiliyor, neden kalpler kırılıyor, neden seviye bozuluyor?

Forumumuzda kırıcı nitelikteki tartışmalar yapmak ve bu yönde tartışma başlatmak yasaktır.

İyi forumlar..
ustekı aradaş cok guzel konuşuyor :D

jojo

Yeni Üye
oyunun misyonuna dönerekten,oyunu ihlal edilmemesi gerektiğini bir defa daha dile getiriyorum.:rolleyes:
üstteki arkadaş sitemizin faal müdavimlerinden:D:D

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,437
Kullanıcılar
90,729
Son üye
ThomasPar