Üstteki Üyenin GözLerine Bakıp Ne SöyLerdin..¿

Sonkez

Özel Üye
sana o kdar değer veriyorum sabah 6 da kalkıp işe gitmeme rağmen gece 2-3 kadar senle konuşuyorum.eğer sen bunları bana söylüyosan ne diyim kanks kalbimi kırdın gerçekten:):):)
oy oy guduuwwww :p şaka yaptıgımı bilmionmu görmedinmi 2 tane yeşil kafalı gülücük yaptım :D yahu şimdi söyleyecem sanada güzel 2 kelime millet ters anlıcak erkek erkegin gözüne bakarak bunumu söylermiş abaaww ne güne kaldık derler :D eller heva hevesine düşkün alim ALLAH konuşur halimizi 7 mahalle :D

graal89

♥ Ankaragücü ♥
oy oy guduuwwww :p şaka yaptıgımı bilmionmu görmedinmi 2 tane yeşil kafalı gülücük yaptım :D yahu şimdi söyleyecem sanada güzel 2 kelime millet ters anlıcak erkek erkegin gözüne bakarak bunumu söylermiş abaaww ne güne kaldık derler :D eller heva hevesine düşkün alim ALLAH konuşur halimizi 7 mahalle :D
aman yazma enginim sitede yanlış anlaşılır ben seni gayet iyi anlıyorum kanks:)

Sonkez

Özel Üye
MaşşaLLah tahtaya vurmak lazım :) seninkide bizden geri kalmaz yane :p yürek aqlar gözden önce :D

graal89

♥ Ankaragücü ♥
Allah ağlatmasın:)gülüyo valla enginle iyi ikili olduk ama enginim yürek ağlar gözden önce ne alaka:)

Sonkez

Özel Üye
Allah ağlatmasın:)gülüyo valla enginle iyi ikili olduk ama enginim yürek ağlar gözden önce ne alaka:)
aman ne bilem kanks ya :D Sen vaktinden çok sonra gelen sevdalı bir yağmur gibisin.sen çıldırmış şairlerin titreyen mısralarında bahsettiği o PERİSİN:rolleyes:

Sonkez

Özel Üye
engin kendine gel :) ben senin segilin filan değilim:d sadece arkadaşız bana asılma şef:)
yok devenin bale pabucu ne günlere kaldık yarabbim :D:D nie üstüne alındın ki noluyor onur kendine gel :eek: dün parkta o kadar kız laf attı arkamı döndüm canın cehenneme dedim :D

Sonkez

Özel Üye
gözlerin gözlerime değince
felaketim olurdu ağlardım
beni sevmiyordun bilirdim
bir sevdiğin vardı duyardım
çöp gibi bir oğlan ipince
hayırsızın biriydi fikrimce
ne vakit karşımda görsem
öldüreceğimden korkardım
felaketim olurdu ağlardım

Çevrimiçi üyeler