oy oy guduuwwwwsana o kdar değer veriyorum sabah 6 da kalkıp işe gitmeme rağmen gece 2-3 kadar senle konuşuyorum.eğer sen bunları bana söylüyosan ne diyim kanks kalbimi kırdın gerçekten![]()
oy oy guduuwwwwsana o kdar değer veriyorum sabah 6 da kalkıp işe gitmeme rağmen gece 2-3 kadar senle konuşuyorum.eğer sen bunları bana söylüyosan ne diyim kanks kalbimi kırdın gerçekten![]()
aman yazma enginim sitede yanlış anlaşılır ben seni gayet iyi anlıyorum kanksoy oy guduuwwwwşaka yaptıgımı bilmionmu görmedinmi 2 tane yeşil kafalı gülücük yaptım
yahu şimdi söyleyecem sanada güzel 2 kelime millet ters anlıcak erkek erkegin gözüne bakarak bunumu söylermiş abaaww ne güne kaldık derler
eller heva hevesine düşkün alim ALLAH konuşur halimizi 7 mahalle
![]()
aman ne bilem kanks yaAllah ağlatmasıngülüyo valla enginle iyi ikili olduk ama enginim yürek ağlar gözden önce ne alaka
![]()
aman ne bilem kanks yaSen vaktinden çok sonra gelen sevdalı bir yağmur gibisin.sen çıldırmış şairlerin titreyen mısralarında bahsettiği o PERİSİN
![]()
yok devenin bale pabucu ne günlere kaldık yarabbimengin kendine gelben senin segilin filan değilim:d sadece arkadaşız bana asılma şef
![]()
senden de böle bi davranış beklerdim tarkiyok devenin bale pabucu ne günlere kaldık yarabbimnie üstüne alındın ki noluyor onur kendine gel
dün parkta o kadar kız laf attı arkamı döndüm canın cehenneme dedim
![]()