Tek ders sınavı maalesef yapılmamaktadır.Aof iktisat 4 sınıfım büyük ihtimal bi dersten kalıcam. Iktisat tarihi
sorum
tek ders sınavı olma ihtimali varmı? Yoksa
iktisat tarihini güz döneminde alma şansım var mı normalde bahar dönemi dersi??
Sadece kaldığınız dersin kredili sistemdeki karşılığından sorumlu olacaksınız.Ben de İktisat 4.sınıfım 8 dersim vardı 4 dersten Bütnlmeye girdim..Çok çalışmıştım..Dün Sorular açıklandı baktım 3 dersi Rahatlıkla geçiyorum Ama Benim de İktisat Tarihi kritik gelebilir Emin olmadığım bi kaç soru var geçebilirimde...Eğer kalırsam nasıl olacak geçerim umuduyla kredili sistemi biraz bilsemde detaylara bakmadım,,araştırmadım..4.SINFTA olupta tek zayıfı gelenleri sadece o dersten mi sorumlu tutuyorar yoksa tüm verdiğimiz derslerin kredisi hesaplanıp eksik yada fazla kredimiz bize bilgilendirilip ,zayıf dersimiz dışında extra kredi doldurmak için dersler mi verilecek??
170 tl civarı bir şey ödersiniz.iyi bakalım doğru anlamışım o zaman teşekkürlr..son bir soru daha bu da umarım tahmin ettiğim gibidir..tek ders için bahar dönemi kayıt yaptırırsam tek derse aynı ücreti (205.00-tl)ödemem heralde,,kitapları zaten kullanmıyorum ve almıyorum..ve tek ders.. bunda da adil omaları gerek.
hep bi kaldığınız dersin karşılığı (karşılığı)kelimesini kullandınız,,şüpheliydi zaten açık net değildi ama gördümkü ders listesinde kaldığımız tek dersin karşılığı iki ders olmuş,,İktsat tarihinden kalanlar hem iktisat tarihini görecek hem de Avrupa birliği dersini,,, Daha açık konuşmadğınız ne var acaba bilmediğimiz önümüze kötü bir süpriz olarak neler çıkacak çok merak ediyorum doğrusu,,,Böyle devam ederse Açıköğretim yeni öğrenci isyan ve protestolarıyla karşı karşıya kalacak hem de çok ciddi bir şekilde zaten sisteme alışmak bir eziyet,,bir de adaletsiz davranıp heleki yüzüp yüzüp kuyruguna gelenleri iyice skıntıya koyarak süründürmeye hakları yok,,,geçmiş yıllarda 4.yılında ya da 5.yılında sadece sorumlu oldukları derslerden okulu bitirenlerden farkımız ne? şanssızlığıız mı? Lütfen 4.sınıfta olupta tek derse kalanlar için farklı bir uygulama yapılsın,,ödeme yapacakları rakamdan tutun,kaldığı tek derse ek maliyet ve dersler yükletmeden adil bir çözüm bulunsun,,
açıköğretimde bir üniversite bitirene isediği alanda 1 üniversite daha bedava uygulaması için dilekçeler yazıp savaştınız ve kazandınız,,,yine bizim sesimiz olun ve bunun için de bir şeyler yapın,,gerçekten son sınıf öğrencileri için farklı bir uygulama olmak zorunda yeterince haksızık var,bu sistem bize mi denk geldi böyle,biz 4 yıla kadar kredili okumadık bu uygulamaya 1.sınflardan başlasınlar onları bu sisteme uydursunlar,bizim temelimiz bu sistemle oluşmadı,biz kredili sistemi 4 yıl görmedik son senede de bu sistem bize işlemez işlememeli,,,Bu haksızlığı da savunun ve kazanın lütfen,,
Kaldığınız dersleri ve 3.sınıf derslerinden alacaksınız. Geçtiğiniz< derslerin hiç bir uzantısını almayacaksınız. Üst sınıftan ders alamak istemesseniz almazsınız, alacaksınız diye bir zorlama bulunmamaktadır.mrb 2.sınıf maliye okuyorum. alttan dersim yok. 2.sınıftan 4dersim kaldı. acaba gectiğim dersler için yenidn sınav olcakmı yoksa sadece kalan derslerimi göreceğim. Bir de ben bu 4dersimi gecersem önlisans diploması almak istiyorum. Bir üst sınıftan kredi almasam oluyor mu?