Online Sohbet.

graal89

♥ Ankaragücü ♥
sivas a 4 kere geldim ama osmaniye ye hiç gitmedim ya doğuda gidebildiğim en uzak il sivas ama gerçekten antep urfa ve doğuyu gezmeyi çok isterim.

graal89

♥ Ankaragücü ♥
sivas ta bi arkadaşım cezaevindeydi kılavuz die bi semt var oraya elmiştim ilk geldiğimde.2. sefer ablamı ziyerete geldim ablam cumhuriyet üniversitesinde okuyo.3. sefer kuzenin askerliği sivasa çıktı onu bırakmaya geldim.4. seferde maça geldim sivas a.sivas çok ama çok soğuk bi şehir bide merkezi ufak ya istasyon caddesi ve cumhuryiyet caddesi vardı yanlış hatırlamıyosam ama güzel şehir:)

cemil3000

Yeni Üye
bı tane net arkadasım vardı sivaslı bı kız oda aofluydu.haftada bı hafızasını kaybedık gıbı sen nerden tanıyon benı derdı.bende anlatırdım ha tamam hatırladım derdı.ama gene bı sure sonra devam ederdı aynı huyuna.sıvas dıyınce o aklıma geldı

graal89

♥ Ankaragücü ♥
bı tane net arkadasım vardı sivaslı bı kız oda aofluydu.haftada bı hafızasını kaybedık gıbı sen nerden tanıyon benı derdı.bende anlatırdım ha tamam hatırladım derdı.ama gene bı sure sonra devam ederdı aynı huyuna.sıvas dıyınce o aklıma geldı
öylelerinede gıcık olurum abi ya:)

meleeek

Yeni Üye
sivas ta bi arkadaşım cezaevindeydi kılavuz die bi semt var oraya elmiştim ilk geldiğimde.2. sefer ablamı ziyerete geldim ablam cumhuriyet üniversitesinde okuyo.3. sefer kuzenin askerliği sivasa çıktı onu bırakmaya geldim.4. seferde maça geldim sivas a.sivas çok ama çok soğuk bi şehir bide merkezi ufak ya istasyon caddesi ve cumhuryiyet caddesi vardı yanlış hatırlamıyosam ama güzel şehir:)
evet ne yazıkki çok soğuk ama alışkınız tabi biz şehrin merkezi bence büyük ama ben burda yaşıyorum ya bana oyle gelıyodur belki evet büyük iki caddemiz var ama cumhuriyet değil atatürk

graal89

♥ Ankaragücü ♥
ben yanıldım o zaman ya Adanaya da hiç gelmedim abi he bu arada bende Ankaralı olduğumu sölemişmiydim.

meleeek

Yeni Üye
iyi bişey mi şimdi

volkii

Yeni Üye
evet ne yazıkki çok soğuk ama alışkınız tabi biz şehrin merkezi bence büyük ama ben burda yaşıyorum ya bana oyle gelıyodur belki evet büyük iki caddemiz var ama cumhuriyet değil atatürk
Sivas duyunca aklıma besıktasın sampıyonlugu gelıyor sivasspora katkılarından dolayı tşkler :D soğuk bir ilimiz sivas.

graal89

♥ Ankaragücü ♥
ben en son geçen mart ayında geldim sivas a iliklerim donmuştu ya Ankarada soğuk olur ama Ankara sivasten gene iyi ya sivasta bi çorbacı vardı he 4 kere geldim 4 ündede ordqa çorba içtim adam sabah 6-7 çeşit çorba çıkarıyodu yimpaş die bi market vardı onun 300-400 metre aşağısında bi çorbacıydı:)

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Son mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
17,437
Kullanıcılar
90,729
Son üye
ThomasPar