önemli degil.herzaman yardımcı olurum yeterkı bildigim bi şey olsundediğin aslında mantıklı kardeşim bide o şekilde deneyelim bakalım ben daha o kitapların yüzünü bile açmamıştım.dostum sana çok teşekkür ediyorum.
önemli degil.herzaman yardımcı olurum yeterkı bildigim bi şey olsundediğin aslında mantıklı kardeşim bide o şekilde deneyelim bakalım ben daha o kitapların yüzünü bile açmamıştım.dostum sana çok teşekkür ediyorum.
osmaniye...valla bırakalım bu dersleri bi kenera yasen nerelisin kardeş daha doğrusu nerde oturuyosun.
osmaniye antepten ayrılmıştı değilmi patron.osmanıye doguda degıl guneyde.hayatta soguk olmaz burda.sizin memleketler gıbı
öylelerinede gıcık olurum abi yabı tane net arkadasım vardı sivaslı bı kız oda aofluydu.haftada bı hafızasını kaybedık gıbı sen nerden tanıyon benı derdı.bende anlatırdım ha tamam hatırladım derdı.ama gene bı sure sonra devam ederdı aynı huyuna.sıvas dıyınce o aklıma geldı
adanadan ayrılmıstıosmaniye antepten ayrılmıştı değilmi patron.
evet ne yazıkki çok soğuk ama alışkınız tabi biz şehrin merkezi bence büyük ama ben burda yaşıyorum ya bana oyle gelıyodur belki evet büyük iki caddemiz var ama cumhuriyet değil atatürksivas ta bi arkadaşım cezaevindeydi kılavuz die bi semt var oraya elmiştim ilk geldiğimde.2. sefer ablamı ziyerete geldim ablam cumhuriyet üniversitesinde okuyo.3. sefer kuzenin askerliği sivasa çıktı onu bırakmaya geldim.4. seferde maça geldim sivas a.sivas çok ama çok soğuk bi şehir bide merkezi ufak ya istasyon caddesi ve cumhuryiyet caddesi vardı yanlış hatırlamıyosam ama güzel şehir![]()
iyi bişey mi şimdibı tane net arkadasım vardı sivaslı bı kız oda aofluydu.haftada bı hafızasını kaybedık gıbı sen nerden tanıyon benı derdı.bende anlatırdım ha tamam hatırladım derdı.ama gene bı sure sonra devam ederdı aynı huyuna.sıvas dıyınce o aklıma geldı
Sivas duyunca aklıma besıktasın sampıyonlugu gelıyor sivasspora katkılarından dolayı tşklerevet ne yazıkki çok soğuk ama alışkınız tabi biz şehrin merkezi bence büyük ama ben burda yaşıyorum ya bana oyle gelıyodur belki evet büyük iki caddemiz var ama cumhuriyet değil atatürk
ben en son geçen mart ayında geldim sivas a iliklerim donmuştu ya Ankarada soğuk olur ama Ankara sivasten gene iyi ya sivasta bi çorbacı vardı he 4 kere geldim 4 ündede ordqa çorba içtim adam sabah 6-7 çeşit çorba çıkarıyodu yimpaş die bi market vardı onun 300-400 metre aşağısında bi çorbacıydıevet ne yazıkki çok soğuk ama alışkınız tabi biz şehrin merkezi bence büyük ama ben burda yaşıyorum ya bana oyle gelıyodur belki evet büyük iki caddemiz var ama cumhuriyet değil atatürk
sivas duyunca aklıma o geldı.ne varkı kötu olacak bundaiyi bişey mi şimdi
abi yoksa beşektaş lı mısın?Sivas duyunca aklıma besıktasın sampıyonlugu gelıyor sivasspora katkılarından dolayı tşklersoğuk bir ilimiz sivas.
ne yazıkki şampiyonluğu kaçırdık ama gelecek senelerde heran herşey olabilir...evet sivas soğukturSivas duyunca aklıma besıktasın sampıyonlugu gelıyor sivasspora katkılarından dolayı tşklersoğuk bir ilimiz sivas.